woensdag 16 augustus 2017

Mand haken

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Een mand haken doe je met de gratis haakpatronen van Ouderwets Haken. Op deze pagina vind je de leukste haakpatronen voor manden.


Bekijk het bord Gehaakte mand patroon van agdaijss op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Gehaakte mand patroon, Gehaakte manden en Patronen.

Een eenvoudig mandje om te haken. Dit is een vierkant exemplaar. Geschikt voor beginnende haaksters.


Creatief met touw: mand haken ! Het leuke van trends is dat je zelf kunt kiezen welk materiaal en welke kleur jou aanspreekt. Een trend die al een jaartje of wat niet meer weg te denken is, is het hergebruik van meubels. Oude, soms, beschadigde, kasten, tafels en stoelen opknappen zodat ze weer prachtig uitkomen in jouw interieur.

Pimp jouw interieur met deze mooie manden! Mandje haken met zpagetti. Binnenkort willen we gaan beginnen aan ons washok. En voor in mijn nieuwe washok wil ik graag een mand waar ik mijn wasmiddel en andere flesjes in kan gaan bewaren.


Ik besloot zelf een mand te gaan maken. Door het te gaan haken , samen met wat touw erbij. Iets meer werk dan een mand kopen, maar wel onwijs leuk (vind ik). Een gratis Nederlands haakpatroon van een stoere stevige mand.


Wil jij ook een mooie mand met hengsels haken ? Lees dan snel verder over het patroon! Deze zachte bak is reuze handig! Bepaal zelf de garens en de afmetingen en pimp je huis met je eigengemaakte accessoire.


In dit boek staan projecten om van je huis je thuis te haken. Kleine haakprojecten met nieuwe technieken, zoals het inhaken van patronen en kleuren van haakgaren voor een verrassend effect. Doordat het Barbante garen zacht is, is het fijn haken en niet stug voor de handen.

Oversized mand haken met Phildar haakpakkket. Een leuke oversized mand haken doe je met het complete haakpakket van Phildar. De mand wordt gehaakt met gerecycled textielgaren, mooi en duurzaam.


Haakpatroon voor een mand (je) Voor het haken van een mand of mandje kun je het beste stevig, dik garen gebruiken. Bijvoorbeeld Zpagetti garen of ander dik garen. Ook de dikte van de naald bepaald hoe stevig of slap het haakwerk zal worden. Hoe dikker het garen en hoe kleiner de dikte van de naal hoe steviger het haakwerk zal zijn.


De MANDMOBILE is een handige draadmand constructie op wielen, die opbergruimte schept bij het opbergen van bijna alles: dozen, knuffelbeesten, schoeisel enzovoort. Haak een ketting van lossen met een veelvoud van 6. Start de volgende rij met twee lossen. Doe daar nog lossen bij. Laatst kwam er al een patroon voorbij voor een mand met een kleurenpatroon.


Dit keer kun je een korf haken voor het interieur. Een korf is een ideaal artikel om spulletjes in huis te bewaren. Niet alleen om hout in te bewaren voor de open haard.


Maar ook garen, haaknaalden en andere handwerkbenodigdheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts