maandag 14 augustus 2017

Ral 3000

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen. Om zeker te zijn van de juiste kleur, raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL -kleurenwaaier. Op deze website kunt u voordelig een RAL -kleurenwaaier bestellen, al vanaf.


To be sure of the correct color, we recommend to use a physical RAL color fan deck.

On this website you can buy a RAL color fan deck, starting at only €13. The visual samples are approximate and informative only. Leverbaar in hoogwaardige kwaliteit spuitbus. Druk op een kleur voor meer informatie. RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren.


Wij mengen elke verfsoort perfect voor jouw klus op kleur met onze professionele verfmengmachines. Wij leveren gelakte aluminium platen in RAL kleuren met een maximale lengte van 3. De te bestellen afmetingen verschillen per kleur.

Groot voordeel is dat deze aluminium plaat niet meer gecoat hoeft te worden. Deze spuitbus ral lak is een professionele (auto)lak met een zeer hoge dek en vulkracht. De kleur valt in de groep van de Roodtinten.


Tevens is deze lak sneldrogend. Onderstaande tabel bevat een overzicht van alle RAL -kleuren, met de corresponderende waarden voor: de hexadecimale waarde van de HTML-kleur, die enigszins. RAL is a colour matching system used in Europe that is created and administrated by the German RAL gGmbH ( RAL non-profit LLC), which is a subsidiary of the German RAL Institute. Wij hebben verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.


Gratis verzending vanaf € 5- Achteraf betalen dagen bereikbaar 50. RAL Classic en Originele Kleuren - Bekijk waaier! Bestel nu eenvoudig online! Press a color for more information.


Op zoek naar een mooie RAL kleur? Deze, en bijna 2andere RAL kleuren zijn allemaal verkrijgbaar in de producten van Wijzonol. The RAL Design and RAL Effect collections offer more color variations. The RAL color standard is admini­strated by the RAL Deutsches Institut für Güte­sicherung und Kennzeichnung.


Brown is a warm and woody colour that grabs attention.

Non Paint Store BV mengt en verzendt RAL -kleuren in diverse types verf. RAL colors are used for information defining standard colors for varnish, powder coating and plastics. It is the most popular Central European color standard used today.


The colors are used in architecture, construction, industry and road safety. RAL De RAL kleuren met de vier nummers zijn al meer dan jaar de maatstaaf voor kleurcodering. De oorspronkelijk kleuren omvattende kleurenverza-meling is inmiddels gegroeid tot 2kleuren. De ba-sis-kleurreferentie voor matte kleuren is het register RAL 840-HR, voor glanzende kleurtinten is dat RAL 841-GL. Alle RAL -kleuren in spuitbus.


Wij bieden u een compleet aanbod in alle RAL -kleuren in een 400ml spuitbus. Staat uw RAL -kleur er niet tussen? Dan is deze helaas niet standaard door MoTip Dupli-Color afgevuld in een Aerosol-Art spuitbus.


Bekijk alle kleuren van Sikkens naar RAL - kleurenwaaier. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts