woensdag 23 augustus 2017

Moderne inbouwhaard

Gesloten gashaarden en houthaarden. Perfectie in design, techniek en prestaties! Bespaar tot wel via kiesproduct. Een voorstelling over de relatie van de mens met de natuur.


Mooie moderne inbouwhaard met een wat klassiekere achterwand. Dimplex Synergy - 128cm elektrische LED inbouwhaard.

Direct uit voorraad leverbaar Betaal bij levering! Bijna alle moderne sfeerhaarden worden voorzien van de nieuwste inzet modules met Opti-Myst 3d vlamtechniek. Deze serie heeft een 3-d vuurbeeld met rookeffect. Nog nooit was elektrisch vuur zo realistisch.


Fotospecial: Voorbeelden en inspiratie moderne haarden en schouwen. Of je nu van modern of landelijk houdt, als je een sfeervolle woonkamer wilt mag een haardvuur absoluut niet ontbreken. Door te kiezen voor een moderne schouw kan je een haardvuur of gasvuur perfect integreren in een hedendaagse woning.


Levering en installatie in heel Nederland Meer dan 1kachels in de showroom Klanten geven ons een ⭐ Vraag gratis een.

De moderne inbouw houtkachel heeft een draaideur of liftdeur. Moderne inbouw houtkachel met draaideur of liftdeur. Voordeel van een liftdeur is de strakke afwerking met optimaal zicht op het vuur.


Het vuur krijgt hierbij de aandacht die het verdient. Een inbouw houtkachel met draaideur heeft wat meer ruimte nodig wanneer u hout wilt bijvullen. Je kan er heel wat opstellingen zien van gashaarden, liftdeurhaarden, inbouwhaarden , in combinatie met moderne en klassieke sierhaarden en tv-wanden. Diverse inbouwhaarden zijn ook aangesloten op een rookkanaal en kunnen dus in werking gedemonstreerd worden. Sfeerhaardenexpert is steeds op zoek naar de nieuwste haarden en schouwen.


Die vindt u hier gelijk tegen bodem prijzen. Nieuw in onze collectie zijn de elektrische led sfeerhaarden, Designed in Germany, topmerk Aflamo. Vervang een oude open haard voor moderne houtkachel met korting! Ben je van plan je oude openhaard voor een moderne houtkachel in te ruilen? Dan krijg je vanaf september korting op het aankoop- en installatiebedrag.


Een nieuw initiatief om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van het milieu en de luchtkwaliteit. Het choreografietalent Marco da Silva Ferreira komt uit op eeuwenoude rituele dansen. Veel moderne elektrische haarden hebben een grote glasplaat aan de voorzijde, zoals de Majestic Serie en Noble Flame.


De Aflamo Royal heeft als afwerk rand een metalen kader, hierdoor kunt u de haard veel strakker inbouwen.

In hoogte is de Royal Paris 11cm minder hoog, dit geeft een mooiere verhouding. Bekijk alle details van de Royal Paris. Er zijn verschillende fabrikanten die gasgestookte inbouwhaarden leveren, zoals Dru, Faber, Barbas, Kal-fire en Bellfires. Het uiterlijk van uw kachel blijft onveranderd en de unieke sfeer van uw woonruimte blijft behouden.


Het interieur van de kachel is nu echter weer helemaal up-to-date. Een greep uit de voordelen die moderne inbouwhaarden bieden: een hoog rendement, instelbaar tijdsprogramma en een consistente warmteafgifte. De originele modern fires haarden beschikken over de meest realistische vlam op gebied van elektrisch vuur ! Modern Fires is een nieuw merk uit de VS.


De FX series II is een wand sfeerhaard is maar liefst 183cm breed. Deze schitterende sfeerhaard kan practig ingebouw worden onder bv een televisie. Schitterende inbouw LED wandhaard 183cm is voorzien van een Multi-Color vuurbeeld. Het front van deze haard is van volledig glas.


Wat resulteert op het beste vlambeeld op de markt. Sfeervolle inbouwhaard met liftdeur Deze prachtige houthaard brengt de hele woonkamer tot leven! Door: Sfeerverwarming Tromp en Van Eck b.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts