dinsdag 8 augustus 2017

Velux rolgordijn met hor

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Warmte-isolerend in de Winter, Zonwerend in de Zomer. Rolgordijnen voor elk merk dakraam. Eenvoudig te Monteren, Ontdek nu!


Bekijk het gehele assortiment hor.

Of bezoek één van onze winkels. Wanneer de insectenhor niet in gebruik is, wordt het gaas netjes in de aluminium cassette opgeborgen. Frisse lucht, zonder insecten! De zijgeleidingen en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak, wat zorgt voor maximale bescherming.


Bij deze combinatie zitten het verduisterende rolgordijn en het plissé aan elkaar vast. U bedient beide gordijnen met de productbrede bedieningsgreep. U kunt ze traploos op elke positie in het dakraam.


U kunt kiezen uit handbediende of elektrisch bediende (op netstroom of zonne-energie) verduisterende rolgordijnen waarmee u uw dakraam en rolgordijn met dezelfde wandschakelaar kunt bedienen.

Verduisterend rolgordijn in aluminium cassettesysteem met zijgeleiding. VELUX Verduisterende rolgordijnen. Reflecterende coating op de achterzijde van het doek, tot wel lichtdicht ongeacht de kleur. U kunt met jaloezieën het binnenvallende licht makkelijk reguleren en ze zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Met één druk op de knop kunt u de verduisterende rolgordijnen openen, sluiten en op iedere positie stoppen.


Bij een storing in de stroomtoevoer kunt u de verduisterende rolgordijnen ook handmatig openen en sluiten. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Hor en rolgordijn van VELUX. Velux rolgordijn op Vergelijk.


In de afbeelding ziet u een hor gecombineerd met een Plissé. Met het verduisterend rolgordijn plus plissé combineert u verduistering met kleurrijke effecten en verzacht daglicht. Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer. Wilt u het daglicht slechts verzachten? Gebruik dan het plissé gordijn.


Hiermee kan de ruimte optimaal geventileerd worden, zonder dat er insecten binnenkomen. Het rolgordijn wordt voorzien van aluminium zijgeleiding en een aluminium koof aan boven- en onderzijde, welke beide rolstokken onttrekt aan het zicht. Voor ons raam was dit rol gordijn te groot maar helaas waren we te laat met terugsturen.

Deze producten benadrukken de uitstraling en het design van uw kamer en zorgen ervoor dat het daglicht verzacht word. Kies het juiste type gordijn (bijvoorbeeld een rolgordijn , plissé gordijn of jaloezie) in de kleur die bij u past. Zonwering, rolluiken, garagedeuren, velux , raamdecoratie en horren.


Snelle levering rechtstreeks uit eigen fabriek. Kijk, vergelijk en ontdek dat online bestellen nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts