vrijdag 25 augustus 2017

Wereldkaart poster krassen

Nederlan Europa en de wereld. Posters van hoge kwaliteit. Ontwerp en bestel ze vandaag nog! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


De wereldkaart is precies wat ik had verwacht van de kaart.

Je kan heel pricies krassen op de plekken waar je bent geweest, hij ziet er mooi uit, hij heeft een mooie beschermkoker en hij heeft ook nog wat leuke fijtjes op de kaart staan. Kortom super mooie en originele wereldkaart. Zéér mooi afgewerkte Wereldkaart met alle details. Praktisch te bevestigen aan een muur. Met de kras wereldkaart heb je voortaan een duidelijk overzicht van al je bezochten steden, landen en continenten door simpelweg de gouden folie laag weg te krassen.


YOUR ADVENTURE Scratch Map World Deluxe - Zwart - Met 1Vlaggen - x 59. De gouden toplaag is gemakkelijk weg te krassen met een bijvoorbeeld een munt. Wat overblijft is een persoonlijke wereldkaart met een overzicht van al je reizen.

Dagen bedenktijd gratis retourneren 250. Als je de toplaag van deze wereldkaart wegkrast, komen de landen je in verbluffend detail tegemoet. De Scratchmap, oftewel de Kras Wereldkaart , is een wereldkaart waarop je kunt wegkrassen waar je al bent geweest.


De Scratchmap is een erg leuk kado om te kopen voor iedereen die van vakanties, reizen en stedentrips houd. Kies eens voor een kunstdruk, waarbij de werelddelen zijn ingekleurd met bloemen of mensen. Alle stijlen en uitvoeringen die je vandaag bestelt, heb je de volgende werkdag in huis. Ook wanneer je een wereldkaart poster bestelt met lijst.


Deze bijzondere wereldkaart is een lot uit de loterij. Een kraslot beter gezeg want door de landen op de Luckies Scratch Map Original open te krassen , krijg je een mooi overzicht van waar je geweest bent. Een leuk cadeau voor de globetrotter! In de eerste instantie ziet de wereld kraskaart er wat braaf en ouderwets uit, maar zodra je de landen op de wereldkaart wegkrast veranderd die in een vrolijke, moderne kaart!


Zoek jij bijzondere wereldkaart wanddecoratie voor thuis of wil je een wereldkaart cadeau geven? Er zijn wereldkaarten in alle soorten en maten te verkrijgen. Wat dacht je van een wereldkaart muursticker, een wereldkaart die je open kunt krassen , een houten wereldkaart of gewoon een bijzondere wereldkaart poster ? Kras posters als blikvangers in je interieur De leuke kras posters vormen een echte blikvanger voor in je interieur. De poster is voorzien van een laagje folie die je kunt wegkrassen. Er zijn verschillende kras posters verkrijgbaar, bijvoorbeeld wereldkaarten voor de reizigers en bucket lists.


Dit zijn lijsten met 1opties die je kunt wegkrassen.

Onze baklijsten worden gemaakt van duurzaam hout en kunststof. We leveren de baklijsten in zwart, wit en blank hout. Jouw wereldkaart in een baklijst is een absoluut kunstwerk aan je muur!


Omdat de wereldkaarten zorgvuldig in de baklijsten geplaatst moeten worden leveren wij onze baklijsten niet los. Dit is de meest goedkope optie om een wereldkaart als wanddecoratie te gebruiken. Hierbij wordt de print op hoogwaardig poster papier gedrukt.


Voor een karakteristieke uitstraling kun je kiezen voor een wereldkaart op hout of aluminium. Het hout geeft jouw wereldkaart een warme uitstraling. Er zijn tienduizenden producten beschikbaar in het online assortiment, waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn.


De levertijd van je product hangt af van de beschikbaarheid van het product in de productvoorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts