dinsdag 29 augustus 2017

Bedrukte kaarsen

Bekijk nú al onze mogelijkheden. Keuze uit maar liefst formaten. Al vanaf 1stuks voor €395! Diverse luxe afwerkingen mogelijk. Dé goedkoopste van Nederland. Vraag een gratis sample aan.

Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Kies uit 1producten vanaf € 95. Ook voor het laten maken van een Fotokaars ben je bij ons op het juiste adres. Laat uw persoonlijke kaarsen bedrukken bij vanKaarstotServet tegen scherpe prijzen. U kunt uw bedrukte kaarsen eenvoudig online bestellen.


Het mooie aan bedrukte kaarsen is dat ze er net zo mooi uitzien wanneer ze gewoon worden neergezet als wanneer ze branden, zodat je kunt kiezen of ze moeten worden aangestoken of gewoon voor sier of als aandenken moeten worden bewaard. Bestel moeiteloos online bij Pinkcube. Decoreer je jouw huis met een sfeervolle kaars met foto of tekst!

Laat je kaarsen bedrukken met een tekst of logo, dan kies je voor een relatiegeschenk met een extra lading. De kaarsen met opdruk zijn niet alleen een leuke weggevers, maar hebben ook een unieke waarde van zichzelf. Kaarsen met tekst voor vrienden en familie. Er zijn twee manieren om zelf kaarsen te bedrukken.


Zelf kaars bedrukken , manieren. Omdat u bij vanKaarstotServet al vanaf één bedrukte kaarsen kunt bestellen is het ook interessant voor kleinere gelegenheden, zoals een etentje, boekenclub, gezellige avond of als cadeautje. Kaars bedrukken als Relatiegeschenk. Uit ervaring weten wij dat het laten bedrukken van kaarsen voor je bedrijf heel goed kan uitpakken.


Je naamsbekendheid neemt enorm toe en relaties weten het echt te waarderen als zij een kaars met iets bedrukt krijgen aangeboden. Goedkope kaarsen met logo. Voor bedrukte kaarsen bent u bij JM Promotions op de juiste plek.


Vooral tijdens de donkere dagen en zomeravonden steken veel mensen de kaarsen aan voor gezellige en sfeervolle avonden. In ons assortiment hebben wij geurkaarsen, stompkaarsen en tafelkaarsen. Een geurkaars is een kaars waarin een geurtje is verwerkt.


Bovendien laat u bij Allgifts eenvoudig uw kaarsen bedrukken met uw logo of slogan, voor een nog persoonlijkere touch. Wilt u geurkaarsen of gewone kaarsen bedrukken met uw afbeelding of tekst? Wij laten u graag zien hoe fraai wij kaarsen kunnen bedrukken met uw logo.

Met de herfst in aantocht steken veel mensen de kaarsen weer aan voor gezellige en sfeervolle avonden. Het is daarom een ideaal relatiegeschenk, dat ook de rest van het jaar functioneel is. Bij Zintuig BV kunnen wij kaarsen bedrukken met uw eigen tekst of afbeelding, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.


Heeft u vragen of wilt u prijsinformatie ontvangen, gaat u dan naar het contactformulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts