vrijdag 1 juli 2016

Linnenkast oud

Kledingkasten van alle merken op beslist. Het grootste online winkelcentrum. We kunnen ook een linnenkast voor je op maat maken, met de indeling zoals je wil: veel hangruimte of juist legruimde met veel planken , met of zonder lades of van alles wat. Linnenkast, oud groen, demontabel, hang en leg 2h!


In onze webshop vindt u een gevarieerde collectie oud en antiek linnengoed. Bekijk alles met linnenkast oud !

Prachtige kast, groot en van eikenhout. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Op zoek naar een oude brocante, landelijke of stoere kast? Als uw keuze hier niet bij staat mail ons dan uw wensen. Wij hebben nog diverse kasten op voorraad waaraan nog wordt gewerkt. Wellicht zit daar die unieke, meidenkast, kabinet of kuifkast waarnaar u op zoek was wel bij.


Voordeel is dan dat u die ook nog naar eigen wens kunt laten.

Alle kledingkasten vind je op beslist. Bestel simpel en snel kasten online. Oude eiken 2-deurs linnenkast. Eendeurs linnenkast met planken en geheime la. Binde lade in de plint, zichtbare lade onder de deur.


Mooi doorlopend fineer zonder schade. Grote linnenkast op maat (1x 2x cm.) gemaakt van oud geborsteld teakhout. Oorspronkelijke slot aanwezig.


De kast is geheel uitneembaar en kan in alle maten en houtsoorten ( oud eiken, eiken, teak) worden geleverd. Ook de indeling is naar keuze. Die willen wij graag met u delen, want het opknappen van oude meubels is helemaal niet zo moeilijk en je kan dat met een groot aantal technieken doen.


Alles om uw woon-, werk- of slaapkamer een authentieke look te geven. Opbergruimte heeft iedereen nodig. De jassen of zelfs de wasmachine: Van Oud Hout heeft voor alles wat je op wilt bergen een oplossing. Wij maken al onze kasten op maat.


De kast heeft lade het is echt een oudje met een oude look. We hebben een ruim assortiment brocante, vintage en industriële kasten. De oude kasten in ons assortiment zijn uniek en hebben een sfeervolle uitstraling.

Het assortiment oude kasten is erg divers en wisselt continue. Ook ons assortiment op maat gemaakte kasten is breed en je kunt eindeloos variëren en aanpassen. Shop direct online op beslist. Info over oude linnenkasten. Resultaten van zoekmachines!


Zo kunt u goed een aan- of verkoop beoordelen op basis van de huidige vraagprijs. Wij leveren kwaliteit bedden en matrassen met professioneel advies! Kom langs op onze showroom! Van kledingkast met schuifdeur tot garderobekast.


Geweldige gave oude industriele lade kast. U vind in onze webshop de mooiste Meubelen oude juweeltjes van Industriele kasten tot Brocante kasten en alles wat daar tussen zit. Al even op zoek naar een unieke brocante kast?


De mooiste oude kasten zijn te vinden bij Old BASICS. We zoeken naar unieke oude exemplaren, deels met oude verf en deels in mooie tinten geverfd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts