vrijdag 9 december 2016

1000 Liter bak

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


De bak is gemaakt ven hoogwaardig polyethyleen.

Dit maakt de bak zeer sterk en weerbestendig. Solide stapelconstructie met uitstekende handeling eigenschappen en hoge stabiliteit. De containers die wij verkopen zijn afkomstig uit de voedselindustrie, een schoon product en nadat deze goed schoongemaakt zijn, kunnen ze voor alles gebruikt worden. Een grote kuip kunt u online bestellen, deze wordt voor een klein bedrag op afspraak bij u thuis afgeleverd. Uiteraard zijn de IBC container, pomp en telwerk jouw eigendom, deze kosten zijn dus eenmalig.


Opvangbakken in verschillende kleuren mogelijk. Neem voor advies over een lekbak IBC op maat contact met ons op. Model 4liter heeft geïntegreerde ogen waarmee deze op de grond te verankeren is.


Dankzij de langwerpige vorm is de bak erg compact en met bestelwagen te vervoeren.

Van binnen en buiten machinaal gereinigd en voorzien van nieuw UN keurmerk. Uw IBC Container kopen doet U bij de grootste IBC Container-leverancier van Europa. Nieuw, Gebruikt, Verhuur en Maatwerk. Rechthoekige bakken met een inhoud van circa 3of 5liter. Deze bakken worden nog ouderwets met de hand gemaakt, echt vakmanschap!


Het materiaal bestaat uit glasvezel versterkt kunststof waardoor de rechthoekige bakken extra licht en sterk zijn. Door de hoge kwaliteit kunnen de bakken boven en ondergronds geplaatst worden. De kosten voor de lekbak zijn eenmalig want de bak is compleet jouw eigendom. De lekbak wordt tegelijk geleverd met de rest van de installatie, altijd binnen werkdagen, binnen Nederland.


Met deze voorgevormde vijver bent u verzekerd van kwaliteit. Bekijk de uitgebreide vijver categorie hier online. Zeep en andere schoonmaakmiddelen kunnen het verwerkingsproces ernstig verstoren. Daarom is het verstandig alleen milieuvriendelijke middelen te gebruiken. Te gebruiken als vis-quarantaine bak , vijver, waterreservoir voor waterornamenten, boomcontainer, plantcontainer etc.


Hiervoor wil ik met een airlift systeem werken naast het het vat. De vragen: Welke maat drain kan ik het beste gebruiken? Plastic bak op wielen - 1liter. De vlotter wordt beschermd door een gemakkelijk te openen vlotterdeksel.


Ook voorzien van een uitloop, waardoor de bak gemakkelijk leeg en schoon te maken is.

De drinkbak kan gevuld worden met oppervlaktewater. Op deze manier is het altijd mogelijk om uw dieren op een comfortabele wijze van water te voorzien. De ruimte tussen de poten van de bak is geschikt voor handling met heftrucks en pompwagens. Stapelbare grootvolume opslag- en transportbakken. Eenvoudig en volgens de strenge beveiligingseisen van uw bank.


De afmetingen zijn 76x132x1cm. Geschikt voor bedrijfsmatig en professioneel gebruik. Ideaal voor het opvangen van chemicaliën en andere brandgevaarlijke vloeistoffen. Hier kunt u een normaal bod plaatsen, controleer het minimum bedrag en voer daarna uw gewenste bod in.


Klik op Controleer bod om naar het volgende scherm te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts