maandag 12 december 2016

Klok met foto

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Alles voor jou en je kindje! Vind je baby-uitzet bij Wehkamp.


Maak dan een klok met foto ! We hebben immers allemaal meerdere klokken in huis.

Een klok met foto is een uiterst originele wanddecoratie die ook nog eens erg functioneel is. Klokken zijn niet alleen ontzettend handig in gebruik, omdat we nu eenmaal altijd op de hoogte willen zijn van de juiste tij maar vormen vaak ook nog eens een onderdeel van het interieur. Je bent altijd bij de tijd met deze foto op klok. Er zijn twee varianten te bestellen namelijk aluminium en plexiglas.


Beide materialen geven een eigen eigenschappen af aan de foto. Uw eigen foto op een klok. Een leuk persoonlijk cadeau of als een herinnering aan een bijzondere gebeurtenis zoals, geboorte, huwelijk, jaar, vakantie, etc. Met jouw favoriete foto afgedrukt op de klok is je klok niet alleen functioneel, maar ook decoratief.


De klok met foto is te bestellen in een ronde vorm.

Wanneer je jouw klok met eigen foto besteld hebt, ontvang je hem binnen drie werkdagen. SRgeschenken bedrukt een klok in het door jou ontworpen design en met de door jou gewenste foto en tekst. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Wij zijn gespecialiseerd in sublimatie van diverse producten. We verstaan ons vak en leveren deze bedrukte glazen klok in topkwaliteit.


Kunststof analoge wandklok inclusief Batterij zilver grijs kunststof witte wijzerplaat Klok is aan te passen aan eigen wensen. Ontwerp je eigen klok met foto bij smartphoto. Plaats een foto naar keuze op deze klok en laat de kamer stralen met jouw gepersonaliseerde klok. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende klokken te koop, van grote klokken tot kleine klokken en van koekoeksklokken tot Zaanse klokken , maar als je echt iets origineels wilt, ga je voor de klok van FotoOpHout.


Deze klok kun je namelijk laten bedrukken met je eigen foto ! Door een mooie foto op de klok te laten drukken, kun je de tijd. Deze moderne klok van acrylglas laat niet alleen de tijd zien. De acrylglas afwerking geeft een hoogwaardig effect aan de klok. Wat is er leuker dan een klok een persoonlijk tintje te geven door een foto achter de klok te plakken.


Dat is mogelijk met een fotoklok. Je kan je eigen foto achter een klok zetten of de foto van een vrien kennis of familielid. Op dit moment bieden wij fotoklokken aan van Karlsson en van Presenttime. Dit item is niet alleen functioneel, maar ook decoratief.


Dit product combineert een klok met je mooiste foto.

Hierdoor verander je een anders saaie klok in het pronkstuk van je kamer. Met een opvallende klok vergeet jij zeker de tijd niet meer! Door een klok met foto te laten bedrukken, fleurt jouw interieur er direct van op! Dan kun je jouw bestelling afronden. Je bestelt een klok met eigen foto vanaf €195.


Heb je een klok met foto besteld? Dan wordt hij op maat gemaakt en binnen werkdagen verstuurd. De verzendkosten van fotoklokken bedragen €95. Tijd is veel waardevoller dan gel vinden we bij CanvasCompany.


Met een foto op klok wordt het nu nog leuker om naar jouw gepersonaliseerde klok te kijken. Jouw ronde of hartvormige fotoklok kan morgen al bij jou aan de muur hangen vanaf €295. De tijd vliegt voorbij met een foto op klok van.


Je kunt jouw mooiste foto gemakkelijk op canvas laten drukken als cadeau voor je familie, of je kunt een klok laten bedrukken als wel heel bijzonder cadeau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts