donderdag 8 december 2016

Plakletters op hout

Vind plakletters kopen als je nu zoekt. Wij maken goedkoop alle stickers. Plakletters bestel je voordelig online op Enveloppenland. Bekijk het grote assortiment. Bestel nu eenvoudig en snel.

Wij hebben losse plakletters in vele soorten en maten. We kunnen al nagelang je wensen plakletters produceren in maten variërend van 5cm tot 50cm hoog. Deze goedkope plakletters kun je gebruiken voor heel veel doeleinden. Steeds vaker zien we bijvoorbeeld in kantoren of andere bedrijfsruimten dat er met natuurlijke materialen gewerkt wordt.


Wij doen dit om het gebruik van de website te optimaliseren. Meer informatie vind u onder cookiebeleid. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren.

Op werkdagen voor 13:besteld de volgende dag in huis! Uiteraard voor de laagst mogelijke prijs. Service vinden wij belangrijk, dat wordt gewaardeerd door onze klanten! Verzending via PostNL vindt plaats uiterlijk binnen werkdagen na het ontvangen van uw betaling. De stickers worden bij ons netjes op maat gesneden zoals u het aangeeft en ze worden voorzien van applicatiepapier.


Voor het gemak hebben wij een willekeurig filmpje op uitgekozen om het voor u makkelijker te maken de stickers te monteren. Ontwerp zelf uw eigen vinyl plakletters op maat. Uw beste keuze in plakletters , snel, goed en voordelig. Eigen lettertypen uploaden. En dan bedoelen we niet van die letters uit een boekje die je zelf netjes op een rijtje moet plakken.


Dat is ons namelijk nog nooit gelukt! Onze plakletters krijg je netjes per woord of per tekst geleverd op een stuk applicatie tape. Het schutvel aan de achterzijde haal je eraf.


Het is mogelijk om de cijferstickers gespiegeld te bestellen zodat deze aan de binnenkant van een raam bevestigd kunnen worden. Ook kunnen de plakletters op verschillende ondergronden worden aangebracht waaronder glas, kunststof, gelakte ondergronden, metalen ondergrond en nog veel meer. Zolang de ondergrond maar glad is zonder textuur.

Zelf letters op hout maken is een leuke bezigheid. Met tonerinkt en gesso is het heel eenvoudig. Volg het stappenplan en dan maak je de mooiste tekstborden. Belettering voor vlakke en licht glooiende toepassingen.


Bepaal de vorm en het formaat! Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Wij kunnen alles speciaal voor u op maat maken. Het enige wat u hoeft te doen is het invoeren van de gewenste afmetingen en uw ontwerp van de plakletters uploaden.


Ook bij het bedrukken van uw eigen ontwerp of vakantiefoto op canvas helpen wij u graag. Geef je aan waar de receptie is en zorg je voor orde en duidelijkheid. Niet alleen op school, in een ziekenhuis of verzorgingshuis. Maar ook op kinderdagverblijven, tandartspraktijken, verenigingen, vakantieparken en woonvormen.


Deze stickers voor op hout zijn een geweldige mogelijkheid om houten meubelen, kozijnen en deuren te decoreren! Met een hout sticker bent u instaat om deze vaak wat saaie oppervlakte tot leven te brengen en meer energie te creëren in huis! Snelle levering en geen verzendkosten. Bezoek de site voor de mogelijkheden! In een vorig berichtje liet ik zien hoe ik tekst op hout heb gezet.


Die methode werkt heel goe maar deze keer wilde ik eens iets anders toepassen. Vooral omdat ik nu een wat ingewikkeldere tekst op het hout wilde, in combinatie met een paar tekeningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts