vrijdag 16 december 2016

Kleur petrol blauw

Grootste aanbod kleur petrol online. Jassen voor lage prijzen online. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.

Petrol is net als de kleuren turquoise en aqua een mix van blauw en groen. Door de grijze gloed is de kleur makkelijk te combineren in het interieur. Zo past de kleur goed bij grijstinten, maar ook bij bruin. Aangezien petrol niet warm van kleur is, is de kleur goed te combineren met warme kleuren , zoals okergeel, koper, bordeaux rood en goud. Overzicht van alle RAL- kleuren in de categorie Blauwtinten (RAL Classic), inclusief kleurcodes en kleurnamen.


De naam petrol komt van het woord petroleum. Deze brandbare vloeistof heeft een kookpunt tussen circa 150°C – 290°C en heeft in veel gevallen een karakteristieke blauw -groene kleur. Ondanks dat vuur een blauwe kleur krijgt als het boven een bepaald aantal graden komt, staat blauw bekend als een koude kleur.

Pretty in petrol : zo combineer je de kleur petrol in huis. Sommige trendkleuren zijn here to stay. Een kleur die we al langer in de trendboeken voorbij zien komen, is petrol blauw.


Deze diepe blauwe kleur domineert interieur, en wij snappen volledig waarom. Tijd voor een lesje kleuren combineren. Zo combineer je petrol in jouw interieur. De Eigenschappen Van Blauw.


Blauw is een kleur die je nog wel eens onderschat. En blauw is een basiskleur, daarom komt die relatief veel voor in de kleding, denk maar aan de spijkerbroek. Het is een kleur die iedereen eigenlijk wel staat. Heel handig dus als je niet weet welk kleurtype je bent of wanneer je weinig tijd hebt om over je outfit na te denken! Ben je op zoek naar een kleur die iedereen staat?


Doordat de kleur zowel blauw als groen bevat is het een zgn. Deze kleur geeft een extra ruimtelijke werking in je interieur. De kleur petrol is een mix van blauw en groen.


Petrol is een ontspannende kleur die je heldere gedachten geeft en je intuïtie bevordert.

Geen wonder dat de kleur blauw het zo goed doet in een badkamer of woonkamer. Voor een babykamer kies je al snel voor babyblauw. Maar bij de kleur blauw kun je ook denken aan jeans of delfts blauw.


Ook de diepe, donkere kleur petrol zien we daarin terug en is net als turquoise en aqua een mix van blauw en groen. In de basis is petrol een koele tint, maar deze kleur voelt allesbehalve dat. Doordat er een vleugje groen in verwerkt zit, geeft deze kleur juist meer warmte dan elke andere blauwtint. Om petrol - blauw te verkrijgen meng je blauw met een vleugje grijs en hier doe je dan weer een vleugje groen bij. Zo ontstaat de blauw -groen petrolkleur.


Het advies in deze is, uitproberen! Paars krijg je wanneer je blauw met rood mengt. Info over kleur petrol blauw. Resultaten van zoekmachines! Petrol is zacht en har lief en stoer, sober en opvallen tijdloos en hip.


Tijdens de zoektocht naar nieuw meubilair voor in onze woonkamer, ben ik gaan houden van de kleur petrol blauw. Petrol blauw maakt een interieur spannend en zorgt voor diepte in een ruimte. Blauw wordt gezien als de kleur van vertrouwen, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid. Met blauwe kleding straal je evenwichtighei efficiëntie en stabiliteit uit. In een blauwe ruimte wordt je productief.


Meer associaties op de kleur blauw zijn loyaal, geduldig, sympathiek, vriendelijkhei waarheid. Petrol jas met nep bontrand voor meisjes in de kleur blauw. De parka met vast capuchon die tevens zacht gevoerd is, uit de Petrol winter collectie en is gemaakt van polyester, katoen en polyamide. De uiteinden van de mouwen zijn voorzien van elastische ribboorden en de jas sluit met een rits- en drukknoopsluiting. Karakteristiek voor bruin is een verlangen naar het gedegene, alledaagse, het leven van de gewone burger enerzijds.


Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang, dat ik word geïnformeerd over producten (en diensten) van AkzoNobel, met inbegrip van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts