zondag 18 december 2016

Industriele muur

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Uw muur wordt gemaakt door professionals!


Wij hebben samen al meer dan jaar ervaring met oude en industriele bakstenen muren , waar we inmiddels al meer dan honderden van hebben gemaakt door heel het land. Wij weten wat er nodig is om een mooie muur oude bakstenen muur te maken.

Wanneer is een muur industrieel? Een muur heeft een industriële sfeer als deze stoer is, maar ook als deze is gemaakt van ‘oude’ materialen. Daarnaast is beton ook een goede optie als industriële muur. Een industrieel interieur is herkenbaar aan de combinatie van donkere kleuren zoals zwart in een combinatie met grijs en wit, veel gebruik van metalen en weinig woonaccessoires.


Kies voor een goede basis met een strakke vloer, bijvoorbeeld een gietvloer, meubels met metalen frames en industrieel wordt een typering voor jouw huis. Niet alleen muren en pijpleidingen zorgen voor een industriële look, ook ramen en vloeren kunnen veel verschil maken. Zo zorgen grote en hoge ramen met zwarte metalen frames meteen voor een industrieel tintje.

Voor de vloer kan je kiezen voor bijvoorbeeld een gietvloer. Industrie van John Monster. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Werk aan de Muur gemakkelijk te maken.


Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met deze cookies. Fotobehang van oud stucwerk, een wereldstad of een coole raceauto. Iets meer permanent, en daarom zeker een goede optie: een mooi behang. Wel is het zaak om hierbij goed te kijken naar de kwaliteit van het behang.


Maar als je gaat voor een lange muur , dan moet het patroon wel mooi doorlopen. Maak je industriele interieur compleet met een stoere wandlamp. Bij fabriekslampen denkt men vaak niet direct aan wandlampen. Eigenlijk zonde, want wandlampen zijn bij uitstek geschikt om de juiste uitstraling in huis te creëren. Bijvoorbeeld goed op een betonlook muur.


Vandaag leg ik speciaal voor HomeDeco uit hoe je in slechts stappen een industrieel interieur kunt creëren. Ook beton is echt typerend voor een industrieel interieur. Stoom het behang van de muur en doe er verder niets aan!

Voor de betonlook op de grond zijn er tegenwoordig ook erg veel alternatieven. Denk aan een mooie gietvloer of een elastische vloer, zoals vinyl of marmoleum. De muur van beton in dit veelzijdige huis willen wij nú hebben. Kies in de webshop van De Fabriek Muurstickers uit verschillende soorten industrieel fotobehang. Kies je voor een muur met graffiti?


Wil je een print van een oude witte muur ? Of is een print van een oude ijzeren plaat meer iets voor jou? Met deze betonlook muurverf maak je in een handomdraai je eigen betonlook muur. De betonlook verf is uiteraard geschikt voor het maken van een betonlook muur in uw woonkamer, slaapkamer, keuken en zelfs voor de badkamer, behalve voor het natte gedeelte van de douche! Met een industriële muur in je interieur maak je een echt statement in huis! Een industriële muur kan er op verschillende manieren uitzien: beton, steen, of toch een stoere bakstenen muur ? De tegels werden er afgebikt en toen ontstond er al een rauw muurtje en dit lieten ze dus ook zo.


Het enige wat ze nog deden, was de industriële muur wit verven. De rest van de muur was al mooi gestuct zodat je een speels effect krijgt van een strak muurtje , welke overgaat in een industriële muur. Maar dan echt zo’n oude verweerde, industriële muur.


Ik kan je zeggen het ópperen van mijn idee alleen al deed het ontzettend goed in onze Relatie-Irritatie top 3! Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven“ Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto!


Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen. Er zijn verschillende soorten betonverf: om de betonnen vloer in een mooie kleur te schilderen of om ‘betonnen’ muren te maken. Er bestaat betonverf voor op de muren.


Deze is in verschillende kleuren en varianten verkrijgbaar bij Stilleven. Met deze decoratieve verf krijgen je muren het uiterlijk van grof onbewerkt beton. De industriele vintage look is altijd mijn droom geweest.


Recent mijn eigen huisje gekocht en geprobeer echter het is niet wat ik gehoopt had… Ik hoop nog steeds de inrichting volgens mijn vintage industriele smaak te krijgen maar zit wat vast… ik gebruikte grijs en als accent een betonlook muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts