vrijdag 2 december 2016

Oerwoud behang

Oerwoud behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Alle Behangpapier vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw behang.


Oerwoud behang

Een oerwoud op Sumatra op behang. Een prachtig scherpe foto van een oerwoud met palmbomen en mist tussen de heuvels op de achtergrond. Het fotobehang wordt gedrukt op hoogwaardig 1grams vliesbehang in banen van 4cm. Bijgeleverd wordt de benodigde lijm voor vliesbehang, Perfax Roll-on. Het behangen gaat gemakkelijk omdat alleen de wand wordt ingesmeerd met de lijm.


U kunt dus zonder plaktafel behangen ! Het behang is indien nodig later ook weer gemakkelijk te verwijderen. Omdat het behang amper krimpt kunnen de verschillende banen strak tegen elkaar aan geplakt worden. Enkel even goed aanwrijven en laten drogen en klaar is je perfecte muur! Voor een uitgebreide behang instructie, lees hier onze blog.


Oerwoud behang

Levering en productie Als je het fotobehang voor 14:uur bestel verzenden wij het nog de zelfde dag. Op zoek naar wooninspiratie voor uw interieur? Ontdek hier de nieuwste trends op interieur. Laat u inspireren met interieurideeën die u voor uw interieur kunt toepassen. Het interieur helemaal ‘jungle’ style maken!


Haal de natuur in huis met fotobehang Bamboe oerwoud. Daardoor is dit type fotobehang geschikt voor elke (woon)ruimte. Voor verdere instructies zit bij de levering van de behangcirkel een heldere uitleg. Deze is ook te vinden bij onze veelgestelde vragen op de klantenservice pagina. Behang Regenwoud kost 11inclusief verzendkosten binnen Nederland.


Oerwoud behang

Oerwoud op canvas, poster, behang en meer. Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs! Bij papierbehang: lijm op het behang smeren.


Bij vliesbehang: lijm op de muur smeren. Papier kan iets krimpen, vlies niet. Vlies kan later makkelijker verwijderd worden. Tijdens het aanbrengen van vlies behang wordt de muur ingesmeerd met lijm waardoor het behang eenvoudig en precies aangebracht kan worden.


Fotobehang Dieren in het oerwoud wordt geleverd in een koker. Een droge en vlakke muur zorgt voor het beste resultaat. Wanneer je een nieuw behang aan wilt brengen is het vlies behang op een zeer snelle manier te verwijderen.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Grote keuze uit prachtige behangen voor de laagste prijs. Wij produceren foto behang op vlies behang. Bij dit oerwoud behang met reliëf ervaar je de diepte van het tropische patroon met zijn open bladstructuur.


Ook door de dikte van het behang worden de oneffenheid in de muur minder zichtbaar. Als je een fotobehang met taken zoekt, dan hebben we zeker genoeg om te kiezen. Berkennacht Sepia is een heel mooie simplistische voorstelling met mooie tinten op een donkergrijze achtergrond.


Bohemian Vogels Beige is zeker een geode keuze als je van vogels en taken houdt. De takken op dit behang zijn uitgevoerd in wit met beige vogels. Schiterend fotobehang met je eigen foto? Het materiaal van dit behang is vlies en het artikel wordt inclusief lijm geleverd.


De lijm voor vliesbehang wordt rechtstreeks op de muur aangebracht, vervolgens kan het fotobehang tegen de muur geplakt worden. Er is bij vliesbehang geen sprake van inweektijd en het behang kan later probleemloos zonder resten worden verwijderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts