vrijdag 23 december 2016

Marcel wanders servies

Marcel wanders servies

Naast design ook inspiratie én advies? Bekijk ons unieke assortiment serviezen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Marcel wanders servies

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Hij is medeoprichter van het designlabel Moooi. Wanders ontwikkelde voor haar een complete tafelset bestaande uit serviesgoe bestek, glaswerk en zelfs een pannenset onder de naam ‘Dressed’. Het servies bestaat uit porselein, glaswerk, bestek, linnen en het plateau.


Wij hebben veel op voorraad en kunnen over het algemeen snel leveren. True vision here is to transform KLM travellers into KLM guests. Niet alleen door de prachtig vormgegeven ruimtes, ook de hartelijkheid en stijlvolle manier van kleden van zijn werknemers vallen mij op. Ik voel mij welkom en ga zitten op een met Wanders silhouet bekleedde bank.


Marcel wanders servies

The project involved creating new porcelain, glassware, cutlery, linen and a tray. Marcel Wanders bij Flinders. Zoals dit fraai bewerkte 5-delige bestek couvert dat, net als de andere onderdelen van dit bestek, gemaakt is van hoogglans gepolijst RVS. Aangeboden twee schalen en een blik ontworpen door marcel wanders. Daarnaast heeft Wanders een eigen ontwerpstudio, waar hij werkt voor verschillende internationale meubelmerken.


Al jaar ervaring als meubelmaker van meubels op maat. Uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit materialen. Neem direct contact op voor een afspraak! In love with inflight services.


Wanders had just graduate when KLM approached him for a small project for World Business Class. This was his first encounter with KLM Inflight Services and he fell in love with the brand. He spent several years designing items for one of Inflight Services ’ suppliers, and even won awards for his work. Tot het servies behoren porselein, glaswerk, bestek, linnen en het dienblad.


Eind maart volgend jaar zal de eerste KLM-vlucht met het Wanders - servies de lucht ingaan. Bij de ontwikkeling heeft Wanders rekening gehouden met het milieu, de wensen van de KLM en de werkwijze van het cabinepersoneel. Zoals deze fraai bewerkte sla couvert die, net als de andere onderdelen van dit bestek, gemaakt is van hoogglans gepolijst RVS. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Door de jaren heen heeft Alessi al ontwerpen geproduceerd van meer dan 2internationale ontwerpers.


Marcel wanders servies

Inmiddels wordt hij wereldwijd geroemd om zijn ‘multidisciplinaire’ manier van ontwerpen, zijn flamboyante presentatiestijl en zijn grensoverschrijdende manier van werken, denken en leven. Het circus is bijzonder, heeft een eigen sfeer, magie, typische figuren en uitbundige kleuren en vormen. De lepel valt op zich door het prachtige barokke kantenpatroon die u kunt vinden op de achterkant van het handvat. In kunstkringen werd hij bij aanvang van zijn carrière vooral gezien als een avant-gardistische kunstenaar met trekken richting conceptueel design. Je vindt de allernieuwste spectaculaire Neo Royal collectie.


Een collectie met een twist. Het opent de deuren naar een leven vol luxe en neemt je mee naar koninklijke sferen. Een eigenzinnige interpretatie van een bestaande geschiedenis in een nieuwe werkelijkheid.


Maar hij is meer dan een designer, hij weet ook hoe je met design geld kunt verdienen’, zegt Hans Lensvelt, vriend en voormalig zakenpartner van Wanders ’ designlabel Moooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts