vrijdag 2 december 2016

Kaarsen voor de horeca

Kaarsen voor de horeca

Kies uit 1producten vanaf € 95. De eerste Nederlandse kaarsen webshop speciaal voor restaurants. De hoogste kwaliteit kaarsen. Franco levering geldt enkel voor bestellingen groter dan €4in Nederland en €9in België. Refill kaarsen Refills: de ideale kaars voor de horeca ! Refills hebben een recordaantal branduren wat ze erg geschikt maakt voor lange en gezellige avonden in een restaurant, café of hotel.


Kaarsen voor de horeca

De refill kaarsen zijn dan ook erg populair in de horeca ! Deze navulkaarsen zien we overal terug. Ze zijn met `ouderwets` vakmanschap gemaakt. Elke kaars is op traditionele wijze gegoten. De stijlvolle uitstraling van gotische kaarsen is en blijft uniek. Gotische kaarsen hebben allure en ze staan symbool voor verfijning en romantiek.


Laat u verrassen en vraag vrijblijvend een. Toch zijn stompkaarsen niet alleen mooi in de horeca. De stompkaarsen is zo universeel dat ze overal een stralend middelpunt zijn.


Kaarsen voor de horeca

Deze kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Kies welke het beste bij u past of combineer verschillende maten voor een. En nog altijd verkopen wij de meeste kaarsen aan horeca bedrijven. In vele restaurants en cafe’s zorgen onze kaarsen voor een gastvrije sfeer. Binnen én buiten op het terras.


Het horeca assortiment van Kaarsengroothandel is zeer omvangrijk. Inmiddels is shoppen op internet gemeengoe maar met de Kaarsenvoordehoreca webshop waren we de eerste kaarsen leverancier waar online kaarsen kopen mogelijk werd. Deze jarenlange ervaring en onze kennis van kaarsen komen nu samen op deze website. Niet alleen voor de grotere ondernemingen maar ook voor de kleinere.


Allemaal van de bekende Bolsius en Gouda kwaliteit en eenvoudig online te bestellen in de kaarsenwinkel. Meestal de volgende dag in huis. Horeca kaarsen online bestellen. Stompkaarsen zijn ideale sfeermakers voor in de horeca. De brede diameter zorgt samen met het flikkerende vlammetje voor een prachtige eenheid.


Ondanks de lage prijs worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit. De gebruikte grondstoffen en productiemethodes zijn hetzelfde als bij A-merken. Schitterende gotische kaarsen Met gotische kaarsen , de klassieker onder de dinerkaarsen, ga je voor de perfecte tafelaankleding.


Kaarsen voor de horeca

Houd je het elegant, in wit of ivoor, of kies je voor gedurf met bordeauxrood of zelfs zwart? Profiteer van uitstekende bestelvoorwaarden. Wanneer u kaarsen bestelt via onze groothandel, ontvangt u daarbij altijd de allerbeste service.


Zo bezorgen we de kaarsen door heel Nederland en België op het door u gewenste adres. Bestelt u voor meer dan €10-, dan is de verzending gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts