donderdag 15 december 2016

Geluidsgordijn

De geluidsisolerende gordijnen van Moondream berusten op een specifieke technologie met een geluidsabsorptievermogen dat zeer bevorderlijk is voor uw geluidscomfort. Een dergelijk geluidsgordijn wordt vervaardigd uit kleurloos, transparant PVC lamellen met zelfdovende eigenschappen volgens Mnorm. Door toepassing van pendelclips vallen de lamellen na doorgang vanzelf terug op hun plaats.


Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. De culturele zomer van Jean Paul Van Bendege‘Muziek als een soort van geluidsgordijn ’ Jean Paul Van Bendegem.

Cultuur hoort bij de zomer. Daarom peilt De Morgen elke dag naar de cultureel verantwoorde vooruitzichten van interessante figuren. Vandaag: Jean Paul Van Bendegem (66), professor emeritus van de VUB en. Kant En Klaar Gordijnen Verduisterend. Blokkeer geluiden van buitenaf met het geluidsisolerende gordijn van Moondreaeen heuse technologische innovatie!


Een raam geluidsisolerend maken is mogelijk met. Om reacties te plaatsen en te bekijken, is Javascript nodig. Momenteel staat dit in je browser uitgeschakeld.

Alles van raamdecoratie Asse. Een mooi gordijn of vouwgordijn. Of toch liever houten lamellen. En kijk ook naar de Alu lamellen. Het leidde, onder veel meer, tot het gouden theatergordijn in het Nederlands Dans Theater in Den Haag en het geluidsgordijn voor de Kunsthal in Rotterdam.


Allebei gebouwen van Rem Koolhaas, met wie Blaisse nauw samenwerkt. Tot nu toe konden we niet ontsnappen aan het harde gelui maar dat is niet langer het geval dankzij het anti- geluidsgordijn waarover we met u gaan praten. Hiervoor was BNMC al in een. Dat was een eenvoudige en vrolijke manier voor de gasten om een tijdelijk geluidsgordijn op te trekken.


Je kunt zelfs met verschillende muziekjes een statement maken. Dat levert heerlijke riffs en mooie solo’s op. Victor Weigand kleurt met zijn Moog de typische klanken van de verschillende nummers onderscheidend in, daar waar de twee vorige toetsenisten nog wel eens een geluidsgordijn konden optrekken. Zij begon haar carrière als ontwerpster op de afdeling Vormgeving van het Stedelijk Museum te Amsterdam.


Internationale bekendheid verwierf ze met haar innovatieve expositie-installaties in de jaren tachtig en negentig, haar gouden theatergordijn in het Nederlands Dans Theater in Den Haag, haar gordijnen en gietvloeren voor het Grand Palais in Lille en haar geluidsgordijn voor de Kunsthal in Rotterdam. De zon schijnt de hele dag en de hele nacht. De radio braakt onsamenhangende berichten uit.

Sinds de bouw van de woningen aan de Mgr. Ron was geboekt als afsluiter van het Grauzone festival in Amsterdam – een festival voor punkers, krakers en mensen die geloven dat de bom ook nog kan vallen in het nieuwe millennium. Om half drie ’s nachts trok hij een geluidsgordijn van lo-fi house op dat iedere neo-punker rechtstreeks terug zijn krakershol in blies. De afgeladen sportzaal met schuifelende en fluisterende toeschouwers en spelers en andere kleine bedrijvigheid zorgen voor een zacht geluidsgordijn dat niet hinderlijk is, maar integendeel pas zou opvallen als het werkelijk stil werd.


Onderstaand beeld van een eerdere aflevering toont een fraai overzicht. Als Ron Morelli achter de draaitafels kruipt, wil hij nog weleens beginnen met een statement. Hij pakt een paar platen uit zijn tas en trekt dan achteloos een ruisend geluidsgordijn op dat iedere punker regelrecht terug zijn krakershol inblaast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts