donderdag 29 december 2016

Inspiratie agenda

Deze training helpt iedereen die worstelt met hoog-sensitiviteit en er grip op wil krijgen. Leer beter je gevoel te communiceren en ontdek de werkelijke kracht van deze mooie gave! De Inspiratie Agenda van Inspirendleven.


Inspiratie agenda

Je kunt iedere dag zelf de datum invullen. Op iedere bladzijde word je verrast met prachtige wijsheden en overheerlijke recepten, makkelijke meditaties en praktische tips. Met je rode neus boven een kop dampende chocolade melk.


Een zachte sjaal om je nek, een wollen muts op je hoofd en je handen in een paar warme wanten. Maar een goed begin, is het halve werk. Boordevol wooninspiratie, fijne quotes en handige weekindeling. Kortoje nieuwe maatje door dik en dun.


Inspiratie agenda

Wij zouden ‘m maar wat graag direct in gebruik nemen. LAAD MEER LADEN GEEN NIEUWE ITEMS. Deze activiteiten organiseert het Huis van Inspiratie de komende tijd. Voor alle culturele activiteiten in Gorinchem, kijk op de website Mooi Gorinchem. Inspiratiecafe OSO is de plek voor rust en ontspanning in Groningen.


Laat je inspireren en motiveren via een van onze social media kanalen of via onze blogs en ontvang tips en inspiratie op het gebied van planning en mindset. Tevens zijn er toffe workshops om samen aan de slag te gaan! Spirituele beurzen en events voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en zingeving met inspiratie op alternatief, paranormaal en spiritueel gebied. Ontdek meer over het ontastbare, karma, de ziel, levensvragen en andere spirituele onderwerpen en volg spirituele workshops, lezingen en readings. Tijdens deze workshop reik ik je leuke recepten aan, inspiratie en tips voor lekkere en feestelijke gerechten.


Natuurlijk is er ook iets lekkers te proeven. Deze exclusieve workshop wordt gegeven helemaal in kerstsfeer en is voor maximaal personen. Een week in de natuur met yoga, meditatie, surfles en verdieping.


Kom tot rust in het prachtige omliggende duingebie boek een massage of maak gratis gebruik van de. Ik had er gewoon geen plezier meer in. Omdat ik toch het werken in een papieren agenda fijn vind om overzicht te houden, kocht ik de Mascha planner.


Inspiratie agenda

In dit artikel vertel ik hoe ik deze planner gebruik, maar bovenal wil ik laten zien hoe ik mijn creativiteit in de planner kwijt kan. De ideeën in dit artikel kun je in elke agenda gebruiken :-). Bekijk alle prijzen van Inspiratie Agenda en bespaar tot. Bekijk meer ideeën over Bullet journal ideeën, Teksten en Notebook ideeën. Kom jij gezellig mee schilderen?


Vanaf dit jaar kun je bij ons niet alleen op canvas schilderen maar ook op hout. Uitgeverij AnkhHermes is een prachtige agenda en planner waar je ieder gewenst moment van het jaar mee kunt beginnen (zonder dat je een halve agenda hoeft over te slaan). Start vandaag en volg de 3dagen die daarna komen. De indeling is een week per pagina met een handige notitiepagina aan de rechterkant.


Uitagenda Rotterdam bundelt alles wat er op cultureel gebied te doen is in Rotterdam met een complete culturele agenda , inspiratiepagina’s, tips en achtergrondverhalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts