donderdag 29 december 2016

2 Componenten autolak

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Vind spuitbussen verf als je nu zoekt. Het eerste component is de autolak zelf en het tweede component de verharder die de 2K verf laat uitharden.


UV-bestendig en bestand tegen chemicaliën. K autolak in blik in iedere gewenste uni-kleur en RAL-kleur, speciaal voor u op maat gemaakt en gemengd. Onze componenten auto verf is een benzinebestendige en krasvaste autolak , en tevens bestand tegen alle chemicaliën en extreme weersinvloeden.

Professionele 2-componenten autolak in een 2K spuitbus kopen? Onze MIPA lak is van de aller hoogste kwaliteit en wordt afgevuld in een 2K spuitbus van SprayMax. De - componenten spuitbussen van SprayMax zijn de meest professionele sprays op de markt. Bent u op zoek naar een metallic autolak ? Dan moet u onze 1K autolak basislak op kleur bestellen. De 2k blanke lak bestaat uit componenten.


De blanke lak 2K is volledig transparant, vergeelt niet en is bestand tegen benzine, chemicaliën, krassen, zonlicht en atmosferische invloeden. De 2K blanke vernis is tevens verkrijgbaar als blanke lak in blik. De 2k vernis is te gebruiken voor diverse oppervlakten in de autoschadeherstelbranche.

Naast de surfacers, autolakken en blanke lakken verkopen wij ook diverse washprimers, - komponenten lakken, kunststofhechtprimers, bijbehorende verharders en verdunningen via online bestelling aan verwerkers van autolak , zoals autoschadeherstelbedrijven, airbrush- en restauratiebedrijven. Door gebruik te maken van een lage druk en componenten techniek is het eindresultaat en de kwaliteit zo goed als hetzelfde als bij de professionals, alleen nu met veel lagere kosten. Bij CROP is het mogelijk om iedere niet-metallic kleur in een componenten spuitbus te kopen.


Autolak in componenten spuitbus. Zo weet je tenminste wat de markt te bieden heeft en zo kan je een goede keuze maken. Deze componenten lak is een professionele autolak die zich gemakkelijk laat verspuiten.


Doormiddel van de uitharding van deze componenten maakt dat deze lak extreem kras vast en brandstofbestendig. De dekkracht van deze autolak is 1. Het is een lak systeem voor langdurige bescherming. Prolac autolakken, u kunt bij ons terecht voor autolak , grondlak, blanke lak, Roberlo, Autoschade en nonpaints. Met SprayMax bent u dan ook verzekerd van de beste kwaliteit autolak.


Deze 2K blanke lak hoogglans spuitbus heeft een zeer mooie vloeiing en is daardoor zeer geschikt om een professioneel eindresultaat mee te verkrijgen. Deze - componenten blanke lak in spuitbus biedt tevens een zeer hoge weerstand tegen chemicaliën, is uitstekend benzine- en weerbestendig en na uitharding eenvoudig te polijsten. Profix autolak is een sneldrogende, duurzame 1k conventionele (alkyd) verf die een. HVLP verfspuiten van Wagner, de project pro 1, 11 1machines van Wagner en alle verfspuiten van Graco en Titan. Voor de consumenten: zijn de Wagner W86 project 1, 1en 1geschikt.


Onze 2K autolak bestaat uit twee componenten. Als eerste component hebben we de autolak zelf, het tweede component is de verharder. Zodra u deze twee met elkaar combineert ontstaat er een strak uitgehard oppervlak.

Het oppervlak is hierdoor bestand tegen verschillende invloeden van buitenaf. Schud de bus nogmaals grondig voor minstens minuten. Spuit vervolgens de 2k autolak in volle lagen met minuten tussen de lagen. Beschikbare kleuren 2K autolak in spuitbus.


K autolak kan alleen in uni kleuren (effen kleuren) geleverd worden. Behandeling: De spuitbus volgens beschrijving in gebruik nemen. Door een proefstukje te spuiten kunt u de verdraagzaamheid en kleur controleren. In 1- lagen met met telkens minuten tussendroogtijd aanbrengen. Verwerkingstijd : uur bij ºC.


SprayMax 2K Blanke lak hoogglans in spuitbus heeft een ongekende diepe hoogglans en is extreem krasvast. Spraymax 2K Blanke lak Glans is zeer goed polijstbaar. Deze verf hard uit door een chemische reactie van het mengen van - componenten.


Je kunt een - componenten lak echter alleen in effen kleuren kopen. Metallic en parelmoer zijn dus niet mogelijk. Materialen om de lak goed te plaatsen Om de autolak goed aan te brengen, heb je ook de juiste materialen nodig. Deze kun je gelijk bij ons bestellen. Een ruim assortiment - componenten verf.


De keuze is behoorlijk bij Anker Stuy wat betreft - componenten verf, zo is er voor elke klus wel een passend product. Koop en verkoop 2k autolak eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts