woensdag 28 december 2016

Watergedragen hoogglans verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Vind watergedragen verf het nu op Kensaq. Hoogglans verf voor de beste prijs.


Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Op zich begrijpelijk, want verf op waterbasis was van een belabberde kwaliteit toen het werd geïntroduceerd. Die tijden liggen inmiddels ver achter ons. Verf op waterbasis is geur arm, dus prettig om binnen te verwerken, droogt snel en vergeelt nauwelijks.


Watergedragen hoogglans verf

Bovendien is het gemakkelijk te verdunnen met water. Er zijn verschillende glansgraden verkrijgbaar. Sikkens Rubbol BL Rezisto watergedragen verf voor binnen.


Met zijn uitstekende glansbehoud hou je hier langer plezier van dan welke andere hoogglans verf dan ook. Andere Sikkens watergedragen verven voor binnen zijn. Een watergedragen hoogglans verf voor binnen en buiten welke op basis is van gemodificeerde alkydhars emulsie. De Permacryl EA Brillant van Trimetal is huidvetresistent, krasvast, dekkend en zeer eenvoudig te verwerken. Nelfalite Xcellent Gloss watergedragen hoogglans verf bestellen!


Stel uw vraag dan via ons contactformulier. Er zit namelijk een verschil in de verwerking van beide soorten verf. Echter is de kwaliteit van watergedragen verf de laatste jaren erg vooruit gegaan. Daardoor wordt het steeds makkelijk om te schilderen met dit type verf. Uiteraard hebben we een aantal tips voor je om het nog makkelijker te maken.


De vraag is dus in welke mate een mooie hoogglans te bereiken is met een verf die vlot droogt en weinig schadelijke dampen bevat. Hoe kan ik vergeling voorkomen? Wie vergeling van witte verf binnenshuis wil voorkomen, kan het beste geen verf op terpentinebasis gebruiken. Gebruik daarentegen alleen verf op waterbasis (acrylverf). Maar let goed op met watergedragen hoogglans.


Bij het verven van je trap en vloer is het verstandig om gebruik te maken van een slijtvaste verf. Zo wordt het oppervlak goed beschermd tegen slijtage. Het is aan te raden om voor zijdeglans te kiezen. Deze verfsoort is stroever dan hoogglans en verkleint daarom de kans op uitglijden.


Geurarm en prettig om binnen te verwerken. Ook is deze hoogglans aflak kras en slijtvast waardoor hij uitermate geschikt is voor binnen. Wijzonol geeft je advies over watergedragen verf. Wil je nu niet met watergedragen verf aan de slag?


Watergedragen hoogglans verf

Watergedragen verf Slijtvaste en duurzame oplossingen voor binnen en buiten om uw houtwerk te verfraaien met onze lakken van o. Deze verf is geschikt voor het afwerken van houtwerk van houtwerk binnen. Professionele kwaliteit voor een kleine prijs. Je geeft hout hiermee een lange tijd een stralende glans en na het lakken kan je houtwerk tegen een stootje.


Maar: de vergeling komt toch door alkydhars? Ik zie diverse watergedragen verven die gewoon alkydhars bevatten! Blijkbaar heeft die terpentine daar weinig mee te maken. Met welke verf uw deuren schilderen? Het schilderen van deuren kunt u, als particulier, uitvoeren met watergedragen verf (acrylverf) of met synthetische verf (alkydverf).


Watergedragen hoogglans verf

Een professionele schilder heeft de verplichting binnen te schilderen met watergedragen producten vanwege onder meer het milieu. Het voordeel van watergedragen verven en lakken is, dat er per dag meer lagen kunnen worden aangebracht. Er kan dus sneller worden gewerkt.


Watergedragen lakken en verven moeten vanwege hun positieve droogeigenschap, vol en vlot verwerkt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts