woensdag 7 december 2016

Grijs bikerjack

Trendy Bikerjack toevoegen aan je garderobe? Bestel nu jassen op beslist. Shop Bikerjack online bij terStal. Gratis verzending vanaf €45. Ontdek onze enorme collectie!


Jassen voor ieder seizoen en elke gelegenheid.

Een bikerjack is niet alleen voor motormuizen. Volgens diehard fashionistas en stylisten moet de leren biker tegenwoordig gecombineerd worden met een leren broek. Grijs Oranje Beige Paars Blauw Rood Bruin Roze Geel Wit Goud Zilver Groen Zwart Multicolor.


Vergelijk Grijze heren Leren Bikerjacks en vind de laagste prijs. Kort groen bikerjack van 1 leer. De wassing levert een fraaie levendige structuur op die ook de deelnaden accentueert. Licht getailleer met een double-breasted ritssluiting, kraag met drukknopen, ritszakken , epauletten en een ceintuur aan de zoom is dit een iconisch bikerjack.


Op zoek naar een stoer bikerjack ? Kijk eens in onze webshop!

Je kunt bij OTTO terecht als je op zoek bent naar een leren bikerjack. Dit model heeft een reverskraag, lange mouwen en een ritssluiting. Tom Tailor - Biker Jack van imitatie leer - Donker Grijs - van Tom Tailor Denim in de categorie Jas. Er zijn maar weinig kledingstukken die zoveel impact hebben gehad op mode voor mannen én vrouwen.


Naast het bikerjack zijn ook de retro lammy-coat, de cleane, korte jasjes en leren jassen met franjes of andere decoraties erg geliefd bij modieuzen vrouwen. Bekijk ook de mooie leren broeken, jurkjes, rokjes en leren accessoires op wehkamp. Ben je juist trots op je rondingen? Zet ze in het zonnetje met een bikerjack in stijlvol zwart. Het bikerjack : laat je inspireren tot eindeloze combinaties.


Zin om een dagje back to basic te gaan? Kies dan voor neutrale kleuren als wit, zwart en grijs. Het jack heeft lange mouwen met een rits onderaan, een borstzak en een voorzak met rits, een decoratief klepje met drukknoop en een bandje met drukknoop aan de zijkanten. Mango leren bikerjack grijs.


Deze zomerjas heeft een reverskraag, lange mouwen en een ritssluiting. Het klassieke leren bikerjack heeft een schuine ritssluiting, doorgestikte elleboogstukken, zakken en een kraag die je vastzet met stevige metalen drukknopen. Het aviator jack heeft als kenmerk de warme, grote kraag met teddy voering, grote zakken en applicaties.


Het bomberjack is eenvoudig van stijl, met een ritssluiting en kleine opstaande kraag. Dit trendy kledingitem is in een nieuw jasje gestoken en was niet eerder zo populair. En ze zijn ook allang niet meer standaard van leer.

Zo zijn er ook suède bikerjacks te koop – perfect voor een chique look. Vooral in bruin en grijs is dit supermooi te matchen met een nette outfit. Topman Topman - Suedette bikerjack in grijs Koop Topman - Suedette bikerjack in grijs bij ASOS.


Vind de perfecte bikerjack voor heren online op otto. Hier vind je een ruim assortiment aan bikerjacks voor heren. Je koopt al een bikerjack vanaf € 599. Bezoek de website en vind 2Jacks en jassen en elke week nieuwe producten. Bikers passen bij allerlei garderobes, van street style tot chique.


Het pimpt je outfit door er een stoere touch aan toe te voegen. Sommige modellen zijn zelfs gedurf dankzij de uitdagende kleur of gewassen look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts