dinsdag 20 december 2016

Gordijnrails bevestigen zonder boren

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Bekijk de populairste artikelen.

Al verkrijgbaar vanaf €274. Vind gordijn rails als je nu zoekt. Alle Boren vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw klusaccessoires.


Als je de rail direct aan het plafond wilt bevestigen , moet je tuimelpluggen gebruiken om de steunen te kunnen bevestigen op plaatsen waar geen plafondbalk zit. Boor gaten in het plafond (diameter als die van het tuimeldeel van de plug). Steek de plug diep in het gat, zodat het verende tuimeldeel in de holle ruimte achter het plafond uitklapt.


Je hoeft dus geen gebruik te maken van schroeven in je kunststof of aluminium kozijnen.

Zo blijven je kozijnen schadevrij en blijft een eventuele garantie geldig. Daarnaast is het ideaal voor huurhuizen, waar je vaak niet in de kozijnen mag boren. Hoe het werkt monteren zonder boren ? Dat leggen we hieronder per onderdeel uit. Het grootste voordeel van onze montagesets is het feit dat u de raamdecoratie bevestigt zonder te boren.


Hierdoor blijven uw aluminium, houten en kunststof kozijnen schadevrij. De klemdragers en montageprofielen zijn bovendien eenvoudig te verwijderen, zonder dat deze plakresten achterlaten. Dit zorgt ervoor dat de kozijnen netjes en stevig. Met deze handige gordijnrail en clips kun je snel en eenvoudig zonder te boren of te plakken de gordijnen ophangen. Sugru is een soort combinatie van superlijm en rubber.


Je kneed een paar plakken en bevestigt dat aan een rolgordijn. Na uur is het uitgehard en kun je het wat zwaarder belasten. Maar per plak Sugru haal je waarschijnlijk wel kilo gewicht.


Ook ideaal als je gordijnrails wilt bevestigen zonder gaten te boren. Info over gordijnrails zonder boren. Resultaten van zoekmachines!

Hiervoor is het gepatenteerde “nooit meer boren ”-systeem ontwikkeld. Met een kleefkracht van maximaal kg per schroef ontstaan geheel nieuwe mogelijkheden voor het bevestigen van objecten. De klevende schroeven kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en worden zonder gereedschap gemonteerd. Iedereen verdient het om zich thuis te voelen. Creëer je eigen plek, makkelijk en zonder gedoe, met het slimme montage systeem van tesa.


Wij starten met het inmeten van de ramen, en andere ruimten die voorzien moeten worden van gordijnen, en het opschrijven van onze metingen. Bij de volgende stap hangen we de gordijnrails op zonder boren. Als u hierin gaat boren dan verdwijnt deze bescherming en kunnen de profielen inwendig roesten. Rolgordijn zonder boren ook geschikt voor kiepkantelraam.


Kiepkantelramen zijn tegenwoordig niet weg te denken, de ramen zijn vooral handig omdat je het raam op een kier open kunt zetten zonder dat het gaat klapperen of mensen er van buiten in kunnen. Iets ophangen zonder te boren : klevende spijkers. Heeft je wanddecoratie een hobbelige achterkant, waardoor het moeilijk is om deze met montagetape aan de muur te bevestigen. Een bijzonder kunstwerk dat zeker een plek aan de muur verdient bijvoorbeeld. Wil je die ook ophangen zonder te boren , dan kan dat met deze klevende spijkers.


Dan kun je je nieuwe raamdecoratie heel simpel bevestigen met onze klemdragers. Deze dragers klem je simpelweg vast op je ramen en hier monteer je je raamdecoratie op. Zo kun je eenvoudig je plissé gordijnen, jaloezieën of rolgordijnen op kunststof kozijnen bevestigen. Kies ook voor dit ophangsysteem voor gordijnen zonder boren.


Innovatieve producten waarmee je zonder enig probleem iets op kunt hangen. Ons assortiment bestaat uit producten ontwikkeld voor bevestiging op behang en pleisterwerk en die kunnen worden aangepast en verwijderd. Een gordijnrails of -roede ophangen is een vervelend klusje en blijft vaak weken liggen. Maar er komt een moment wanneer je er helaas aan moet geloven en je toch echt wat voor de ramen wilt hebben. Gelukkig stelt een gordijnrails ophangen met onderstaande handige tips en het juiste gereedschap weinig meer voor.


Gordijnrails ophangen: zo doe je dat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts