vrijdag 30 december 2016

Pip behang sale

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Voor 22:bestel morgen in huis. Of bezoek één van onze winkels.


Met gouden details, een botanische print, vogels en bloemen, er is keuze genoeg!

Pip Behang : vrolijke patronen en details. Pip behang fleurt direct uw interieur op door de vrolijke kleuren, unieke patronen en bijzondere details! Geef uw interieur vandaag nog extra sprankel met Eijffinger Pip studio behang ! De kleuren en prints van het behang lopen erg uiteen. Pip Studio heeft een grote collectie aan behang.


Het behang heeft botanische prints, prints met gouden accenten of prints met vogels, genoeg keuze dus! Vrijwel direct na het uitkomen van de eerste collectie PiP behang (nu jaar geleden) is Behangexpert gestart met de verkoop van dit prachtige behang. Niet alleen wij waren enthousiast over deze nieuwe behangpatronen maar de rest van Nederland ook !

We zijn de grootste wederverkoper van PiP behang en hebben vrijwel alles op voorraad ! Nu Sale met korting op je favoriete artikelen. Javascript is uitgeschakeld. De Lente Mid Season Sale staat garant voor hoge kortingen en acties bij veel webwinkels. De collectie heeft frisse, vrolijke kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt. Pip besteed veel aan de details van de prints omdat een behang erg bepalend is voor de sfeer in jouw huis.


In iedere kamer past een Pip behang door de ruime keuze aan prints. Naast behang producten heeft Pip ook wallpowers: grote all-over prints die jouw kamer direct laten stralen! Met Bloemen, Vogels, Stippen. De collectie bestaat uit vrolijke, frisse kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt.


Met behang creëer je snel je eigen thuis. Wij verkopen alle soorten behang die bij jouw stijl en interieur passen. Nu tijdens SALE korting tot. Gratis bezorging en retour.


Pip , pip behang ,Kinderkamer Fotobehang,babykamer, behang voor de kinder en baby kamer. Baby kamer behang van PIP Studio bij IKenIK.

In de SALE lopen de kortingen op tot procent. Voordelig ingekocht en daardoor een speciale prijs voor u. Mooi behang voor goedkope prijzen in onze uitverkoop. Gloudemans Koken en Kado biedt je verschillende serviesstukken van dit merk aan. Pip dekbedovertrekken geven u dus niet alleen een vrolijk, maar ook luxe gevoel!


PiP Studio ontwerpt alleen producten die ze ook zelf aan familie of vrienden zou willen geven. Bij een PiP dekbedovertrek staan kwaliteit en detail daarom hoog in het vaandel. Behang uitverkoop nu online bestellen bij Behangkoopjes. Wij bieden u altijd het volledige assortiment tegen de laagste mogelijke prijzen.


Ieder seizoen komt er een nieuwe collectie en gaat de oude collectie van pip studio in de sale. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts