maandag 26 december 2016

Tafelkleed tuin

Voor 16:bestel vandaag verzonden. Gratis verzending door heel Nederland! Tafelzeil met scherpe prijzen. Hoge kortingen, bestel nu! Onze nieuwe collectie tafelzeilen.


Unieke ontwerpen, bestel nu online!

Ruim 4verschillende tafelzeilen. Scherp geprijs, snel geleverd! In verschillende diktes of prints. Volledig op maat en naar wens! Kies uit 2producten vanaf € 95.


Bekijk ons unieke assortiment tafelkleden. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Achteraf betalen mogelijk! BTW KORTING OP DE HELE COLLECTIE! Afwasbare tafelkleden op basis geweven stof voorzien van een sterke waterdichte, vlekwerende en afwasbare laag. Kies voor een gecoat tafellinnen als je het echte stofgevoel wilt behouden.


Een gecoat tafelkleed heeft een exclusievere uitstraling en doet niet onder voor een stoffen tafelkleed. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen.


Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. Op maat gemaakt van XXS tot XXL, ook rond of ovaal. Ronde tafelkleden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je een transparant tafelkleed , maar zijn er ook gekleurde varianten. Met een tafelkleed voorkom je dat er gevlekt of gemorst wordt op de tafel en maak je het schoonhouden van de tafel makkelijk voor jezelf.


Materiaal: Provencaalse tafelkleden zijn gemaakt van 1 katoen en hebben een acrylcoating. Hierdoor zijn deze tafelkleden nat af te nemen, kunnen in de wasmachine en zijn te strijken! En het maakt ze zeer geschikt voor op de tuin - of keukentafel.


Zelfs rode wijn en ketchup laten geen vlekken achter. Combineer je tafelkleed met de andere tuinaccessoires.

De bloembakken mogen weer naar buiten, de tuinset en de bbq wordtn na een winterslaap weer naar buiten gehaald. En in de tuin worden weer frisse plantjes en zomerbloemen gepoot. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


De tuin vraagt alle aandacht. Met de producten van Laura Ashley, Peter Rabbit en Soluvert wordt de tuin doen weer een leuke klus! Het schoonmaken hiervan is letterlijk in een handomdraai gebeur je kunt vocht en vlekken namelijk gewoon met een doekje verwijderen. Bovendien zijn onze tafelkleden ook afwasbaar (op maximaal graden), zodat een grote reiniging ook mogelijk is.


Naast gecoat tafelkleed verkopen wij ook standaard kant en klare tafelkleden. Vind naast tafelkleden voor je tuinset ook nog leuke accesoires voor in je tuin. In onze collectie vind je bijvoorbeeld vogelhuisjes en tuinkabouters. Met deze tuinaccessoires kun je je tuin nóg gezelliger aankleden. En kun je als je gezellig op je terras zit kijken naar de vogeltjes die in hun vogelhuisje gaan nesten.


Je creëert een huiselijke sfeer voor de maaltijd én zorgt meteen dat je eettafel beschermd wordt tegen warme pannen en beschadigingen. Zo heb je voor iedere tafel en voor elke gelegenheid een mooi en schoon tafelkleed. Een tafelkleed vormt de basis van je tafelaankleding, maar er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om je tafel mooi aan te kleden, zoals servetten en placemats en andere accessoires voor op tafel.


Bellebien verkoopt tafelkleden van damast, pompdoek, geruit en afneembaar, tafelkleden op maat, pompdoek-theedoeken en hamamdoeken van Ottomania.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts