vrijdag 23 december 2016

Kunstplant in pot

Altijd Gratis verzending, bestel vandaag nog online. Waarom nog langer wachten? Boston Varen vanaf € 45. Betaal altijd de laagste prijs! Uw decoratie planten voor buiten.


Kunst Bonsai bomen vanaf € 245.

Koop nu kunstplanten voor uw huis. Kies uit 7producten vanaf € 56. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment kunstplant. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Verschillende kunstbloemen in pot.


Wij hebben zowel kunstplanten en kunstbloemen zonder pot , als met pot. Op deze pagina van Easyplants vindt u alle kunstbloemen ín pot. Al deze planten zijn bij aankoop al voorzien van een bijpassende pot.

Mooie grote kunstplanten zoals de Alocasia, kunstplanten met bloemen zoals de orchidee en diverse kunst hangplanten: met zoveel keus in kunstplanten voor binnen vind je ook jouw ideale plant. Met zijden bloemen hoef je bovendien geen rekening te houden met allergieën. Mooie kunstboom die niet van echt is te onderscheiden. De kunstboom staat in een zware pot om omvallen te voorkomen. Maak uw interieur groener met deze bamboe kunstplant.


De bladeren zijn erg gedetailleerd zodat hij erg realistisch oogt en nooit zal verwelken. Pannenkoekenplant in pot is zwart en heeft een hoogte van cm. Deze kunstplant is ideaal voor iedereen die geen groene vingers heeft. Zo heb je toch de gezelligheid van planten in huis zonder de zorg. Standaard geleverd met kunststof pot.


Onze kunstplanten zijn standaard voorzien van een eenvoudige kunststof pot , in sommige gevallen staan de maten genoemd bij extra informatie. Dit breiden wij verder uit. Indien de kunstplant niet voorzien is van een pot , dan betreft het een steker. Voor kunstplanten heb je geen groene vingers nodig, want het grote voordeel van deze nepplanten is dat ze geen onderhoud nodig hebben.


Je hoeft de kunstplant alleen af en toe afnemen met een stofdoek of een licht vochtige doek. Alle kunstplanten vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie.

Specialistisch advies nodig? Kwantum, daar woon je beter van! Als je de kunstplant ontvangt kan het dat de bladeren niet uitgespreid zijn en de kunstplant er dus anders uitziet. Buig de buigbare delen van de kunstplant naar je eigen wens.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Wij schuimen de kunstplanten in de door u uitgekozen plantenbak en de toplaag werken wij af met verlijmde hydrokorrels. Zet je kunstbloemen in een mooie vaas en je kunstplant in een mooie pot en je kunt eindeloos van genieten van groen in huis. De kunstplanten van Fleurdirect zijn van de allerhoogste kwaliteit.


Hierdoor verkleuren de planten niet bij aanraking van UV licht en kunt u nog jarenlang genieten van uw aankoop. Het resultaat is verbluffend mooi! Grote kunstplanten hebben een montage potje met beton voor het contragewicht, zodat ze direct blijven staan, ook leveren wij kunstplanten zonder deze pot , dit noemt men stekers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts