donderdag 8 december 2016

Kay bojesen songbird

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online.


Kay bojesen songbird

Kies uit producten vanaf € 710. He was always either dressed in an immaculate blue suit, shirt and tie or a white smock. A gift idea for a flying start to life.


Songbird Alfred from Kay Bojesen. Made of natural and smoked oak. Gift idea that will last a lifetime. Fast delivery and excellent service. Vogels speelden een belangrijke rol in huize Bojesen.


Kay bojesen songbird

Een opvallend en tegelijk ingetogen designaccessoire voor het moderne Scandinavisch getinte interieur. Bekijk alle houten dieren hier. Verpakt in een cadeaudoos. Hij is handgemaakt van beukenhout en met de hand beschilderd. Stuk voor stuk unieke items dus!


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. KAY BOJESEN SONGBIRD GEORG. De groene vogel bevat invloeden uit het zilversmid verleden van Bojesen. De familie bestaat uit zeven kleurrijke persoonlijkheden welke zeker vrienden zullen vinden onder designliefhebbers over de hele wereld.


Kay bojesen songbird

Ruth is vernoemd naar de kleurrijke schoondochter van Kay Bojesen. Het is een opvallend en tegelijk ingetogen designaccessoire voor het moderne Scandinavisch getinte interieur en een populair cadeau bij o. De vogel is gemaakt van beukenhout, en geschilderd in verschillende tinten blauw met gele details. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. De songbirds behoren tot de geweldige vogelfamilie die hij in de jaren ontwierp.


Bent u op zoek naar een specifiek houten speelgoed dier maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Peter kan zijn hoofd draaien en hij heeft nog meer gekleurde familieleden in de houten vogelfamilie van Bojesen. De kleurrijke zangvogel Sunshine kan het hoofd bewegen en is een prachtcadeau voor jong en oud wat een leven. Bojesen , gekleed in het blauw met een wit shirt.


De Kay Greens donkergroene zangvogel met zilverkleurige gebladerde snavel en poten. Hij was een zakenman, redacteur, culturele persoonlijkheid en een creatieve ziel, die samen met zijn vrouw Valborg zijn zoon Kay inspireerde om een de hele collectie van zijn geliefde houten. Hij droeg dan ook regelmatig een blauw pak, met een blauw shirt en een blauwe stropdas. Dit design is leuk om te krijgen en ook heel leuk om te geven. De rozerode zangvogel Ruth kan haar hoofd bewegen en is onderdeel van de houten vogelfamilie, die uit meerdere gekleurde zangvogels bestaat.


Ravn is de nieuwste aanwinst in de houten vogelfamilie, geheel in ravenzwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts