woensdag 21 december 2016

Meubelboulevard ekkersrijt

Find meubelzaken eindhoven vandaag! Bestel direct jouw meubelboulevard op beslist. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Meubelplein Ekkersrijt is gelegen op woonboulevard Ekkersrijt , de grootste meubel- en woonboulevard van het Zuiden net boven Eindhoven. Hier vind je dé meubelzaken, interieur- en woonwinkels van Eindhoven. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij Trendhopper vind je al jaren de nieuwste woontrends voordat je ze ergens anders tegenkomt. Daarbij hebben ze natuurlijk alles in. Wonen is voor iedereen anders. Zo kun je zelf kiezen wat bij jou past. Wij hebben een zeer ruim aanbod.


Kom naar de leukste woonboulevard van Nederland en en laat je inspireren. Ontdek ons breed aanbod aan wooninrichting, meubels, keukens en badkamers. Inspiratie, innovatietrends: meubels, accessoires, kinderkamers, verlichting, design.


Shop alles voor jouw huis.

Bij Van den Heuvel Verlichting volgen we iedere ontwikkeling op het gebied van lampen en verlichting, zodat je bij ons steeds weer verrast zult worden. Grootste assortiment meubelboulevard. Telefoonnummer, adres en meer!


De bedrijfsactiviteiten zijn zeer divers: High-Tech en Multimedia op het Sciene Park, Industrie, Transport en Logistiek op Ekkersrijt -Oost en Retail op de Meubelboulevard. In Nederland vind je in vrijwel elke grote stad een woonboulevard of meubelboulevard. Een woonboulevard is een soort winkelcentrum waarbij de gevestigde winkels zich voornamelijk richten op het verkopen van allerlei producten voor jouw woning of tuin. Neem afslag richting Ekkersrijt.


Blijf de rotondes volgen richting Ekkersrijt en beneden bij de stoplichten gaat u rechts. Na ongeveer 5meter ziet u van den Heuvel verlichting aan uw linkerkant. Woonboulevards zijn over het algemeen goed bereikbaar en hebben ruime openingstijden. Neem voor Eindhoven afslag Ekkersrijt.


De woonboulevard geeft je interieurtrends, tips en een interieuradvies op maat! Op bedrijvenpark Ekkersrijt zijn diverse organisaties actief om te voorzien in goede ondernemerscontacten (OVE), het bevorderen van de veiligheid (SBBE) en de verzorging en beheer van het grijs, blauw en groen (uitgevoerd door gemeente Son en Breugel). Ruim assortiment meubelboulevard. Tevens is op Ekkersrijt de grootste meubelboulevard van Zuid-Nederland gevestigd.


Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Menu gesloten, klik om te openen. Laat u verrassen door het originele en eigentijdse woonassortiment.


Woonexpress moet dé blikvanger worden van een geheel nieuw deel van Ekkersrijt.

De meubelboulevard in Son en Breugel wordt aan de westzijde uitgebreid met in totaal zeventienduizend meter winkelruimte, goed voor drie voetbalvelden. Ontwikkelaar en eigenaar Van der Loo Vastgoed is al begonnen met het verbouwen van de huidige hallen op deze plek. Haco Eindhoven - Ekkersrijt heeft de mooiste banken, boxsprings en meubels voor een lage prijs.


Snel geleverd door uw woonwinkel in Eindhoven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts