dinsdag 6 december 2016

Jori brainbuilder prijs

Deze hoogprofielrelax- en ligzetel is uitermate genereus voor lichaam en ziel. Biedt het summum van meer dan jaar ontwikkeling. De integraal zwarte uitvoering wordt geliefd door menig designliefhebber. Zo is deze stoel bijvoorbeeld ideaal om gasten te ontvangen.


U kunt de stoel dan perfect gebruiken voor in uw wachtkamer of ontvangstruimte. Maar ook voor thuis is de fauteuil perfect.

Om u optimaal te informeren, vindt u hieronder de Jori configurator. Iedereen is anders en dat realiseren ze zich bij Jori maar al te goed. Hun meubelen zijn voorzien van elastische en duurzame veringen, veerkrachtige kussens met een lange levensduur én ieder product wordt omhuld met de meest hoogwaardige leder- of stofkwaliteit naar uw wens.


Design fauteuil relax jori. Ontwerp quinze en milan, prijs is voor beiden samen enkel als set te koop. Kleurcombo is grijs met donkergrijs. U merkt dat we niets teveel hebben gezegd.


Bekijkt u maar eens de talrijke kleuren die mogelijk zijn bij de Jori Corbo relaxfauteuil.

Heerlijk wegdromen in het comfort van deze meubels, want levenscomfort is erg belangrijk bij het ontwerpen van Jori banken en stoelen. JORI slaagt er steeds weer in zichzelf opnieuw uit te vinden. Nauwelijks een jaar later pakt JORI uit met de Diners, een eerste stoelencollectie en opnieuw een merkpositionering met een duidelijke signatuur.


Spraakmakende zetels ontworpen voor een totale relaxatie. De ligpositie ontspant het lichaam en voedt de hersenen. De bekende Brainbuilder van Jori is de spraakmakende fauteuil ontworpen voor totale ontspanning.


Relaxfauteuil Brainbuilder van Jori heeft een tijdloos en strak ontwerp. Deze Jori fauteuil is leverbaar in twee zithoogtes, is traploos verstelbaar en heeft een extra lange voetensteun. De Brainbuilder biedt kortom alle mogelijkheden om de ideale zitpositie te kiezen. Inspelend op het aanhoudend gegeven om steeds meer discretie en tijdloosheid in het interieur te brengen, introduceert JORI een Black Line -editie. Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de goedkoopste uitvoering.


Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze. Koop en verkoop jori brainbuilder eenvoudig op Marktplaats. Hiermee kunt u in één beweging in iedere gewenste houding gaan zitten. Met en ook zonder voetsteun.


Een genot om in plaats te nemen. Zijn strakke en efficiënte design is een enorm uniek kenmerk van deze stoel.

Het comfort dat word ervaren zodra u plaats neemt is niet te beschrijven in woorden. Kom hem zelf ontdekken bij Gilsing Wonen. Cavila leder is een Limited Edition runderleder van niet-europese oorsprong en daardoor minder compact en stevig, maar met een uitstekende prijs -kwaliteitverhouding. Het leder werpt zich minder mooi op de modellen en zal ook een ander verouderingsproces tonen dan de Celia. Jori Brainbuilder actie in Cavilla leder.


Let op: de aanduiding op de kaart geeft niet het exacte adres van de adverteerder weer. De aanduiding is namelijk gebaseerd op de postcode en geeft het centrum van. De meest complete collectie van het Belgische merk Jori vindt u bij Van Til Interieur.


Dé Jori dealer van Nederland Ruim 1bekende merken Kenmerkende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts