donderdag 22 december 2016

Zebraline kachelpoets gebruiksaanwijzing

Door het stoken worden de kachels altijd wat grijzig, met zebraline of kachelpoets wordt de kachel weer diep zwart. Zebraline kachelpoets , tube van 100ml nu €35. Resultaten van zoekmachines! Nu hebben we hem weer aangestoken en nu rookt ie als een gek.


Er is redelijk ruim met de kachelpoets omgesprongen, dat zal het wellicht zijn. Mijn vraag is alleen is dat normaal en hoe lang houdt het aan?

HG schoorsteen veegpoeder verwijdert op zeer gemakkelijke wijze roetaanslag en teer in de schoorsteen. Al jarenlang wordt dit produkt naar grootmoeders recept gebruikt om houtkachels en siersmeedwerk weer een prachtige diepzwarte glans te geven. Circa minuten laten drogen en vervolgens met zachte doek uitpoetsen.


Maak uw houtkachel, vuurkorf of haardplaat weer glanzend met een beschermende laag Eclair kachelpoets. Eigenschappen - Tube à gram - De ingesmeerde delen geven altijd af! Gebruiksaanwijzing De kachelpoets gelijkmatig met een doek uitwrijven over het oppervlak.


Na het drogen toont de kachelpoets mat. Kachelpoets voor glanzende en schone kachels.

Onze kachelpoets is dé ideale oplossing om de kachel of potkachel weer als nieuw te maken en daarnaast ook nog eens te beschermen tegen vuil. Hoe gebruikt u HG kachelzwart? Beschermt het metaal en geeft het een antieke uitstraling. De kachelpoets , ook wel kachelzwart genoemd geeft kachels, smeedijzer en gietijzer een mooie diep zwarte kleur. Een tube in huis inklusief verzendkosten voor €120.


Voor kachel en open haard. Geeft een zilverachtige glans en beschermt staal, tietijzer en ijzer: voor fornuizen, kookplaten, kachels, verwarmingsketels, buizen en bussen. Na enige tijd kan de kachel wat grijzig worden door het stoken. Kachelzwart zorgt er dan voor dat je kachel weer een mooie zwarte kleur krijgt. Deskundig advies en snelle levering.


Nu de goedkoopste inclusief verzendkosten € 120. Breng het op met behulp van een borstel of doek. Wrijf het te behandelen oppervlak gelijkmatig in, even laten drogen en vervolgens oppoetsen met een schone zachte doek.


Geeft kachels, haarden, giet en smeedijzeren artikelen weer een mooi diep zwarte kleur. Ideaal voor het onderhoud of renoveren van de metalen of gietijzeren delen van jouw kachel. Levertijd 1-werkdagen Showing all.


Zebracier kachelpoets grijs € 50.

Complete overzichtelijke startpagina. Blijkbaar houden ouderwetse stokers ook nu nog van een mooi glanzende kachel. Tante Dora heeft in haar seniorenwoning centrale verwarming. Gereedschap aanbiedingen bestellen Bekijk het ruime assortiment van o. Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen.


Verpakt in handige tube van 1ml. Eclair kachelpoets Eclair kachelpoets wordt gebruikt om bijvoorbeeld uw vuurkorf weer glanzend te maken en te beschermen. Ook geschikt voor haardplaten, sommige haardstellen, kachels etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts