vrijdag 23 december 2016

Luxaflex duette

Koel in Zomer, Warm in Winter. Ga Voor Een Duurzame Keuze. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Een uitgebreid assortiment stoffen om naar wens de lichtinval en privacy te bepalen.

Easy to care for, there is a large selection of cell sizes and styles. Versatile design caters for arches, angles, and skylights. Wij zullen met je samenwerken om de beste combinatie van stoffen, mate van doorzichtigheid en bedieningsmogelijkheden te selecteren. De verschillende stoffen bieden elk weer een eigen, unieke uitstraling.


Doordat de lichtkieren erg klein zijn, kunt u genieten van een optimale nachtrust. Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen. Bekijk het gehele assortiment luxaflex.

Of bezoek één van onze winkels. Vind houten raamdecoratie het nu op Kensaq. Grote collectie jaloezieën vind je hier! Jaloezieën tegen de laagste prijzen.


They are the perfect solution for better managing the indoor climate therefore saving money on energy costs. Net als het elegantere zusje van 25mm is deze zonwering uiterst geschikt voor kleinere en middelgrote raampartijen. De prijsklassen lopen van E, de voordeligste soort tot de kostbaarste soort duette in de 32mm range. De nummer van Nederland in raambekleding, binnenzonwering en raamdecoratie. Met DUETTE gordijnen heb je de vrijheid om zelf de lichtinval en privacy in huis te regelen.


Luxaflex duette shades met korting. Want je hebt naast semi-transparante of verduisterende DUETTE gordijnen ook nog eens de keuze uit een standaard uitvoering of een top down bottom up variant. Dit geeft een zachte en luxe uitstraling. U bepaalt onder andere zelf de afmetingen en de stofkleur. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn.


They’re made of two or more layers of pleate reinforced fabrics bonded together and joined at the pleats to form compartments of trapped air. Je kunt kiezen uit drie transparanties.

De gordijnen geven een zachte en luxe uitstraling aan uw kamer. Decokay heeft een uiteindenlopende variëteit aan stoffen beschikbaar die een transparante, zonwerende, isolerende en verduisterende werking hebben. Verzeker u ervan dat de plaats van de bevestiging voldoende deugdelijk is. De bijzondere celstructuur filtert het daglicht subtiel, dempt het omgevingsgeluid en verlaagd het energieverbruik.


Voor ieder raam is er een speciale oplossing. Nette luxaflex duette , bijna jaar ou maar zonder vlekken en altijd goed onderhouden. Reductie van warmteopname in de. En dan doelen we met name op de twee lagen stof met daartussen een unieke honingraatstructuur, waardoor ze een goede isolerende werking hebben.


Naast het type stof kijk je natuurlijk vooral naar de kleur, wat past bij je huis. Denk daarbij niet alleen aan wat nu past maar denk ook aan de toekomst. Plissé of duette gordijnen kies je vaak voor een langere periode. Duette gordijnen isoleren. Wil je graag een kleurtje binnen?


Kijk dan ook eens naar de duettes die leverbaar zijn met een lichte buitenzijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts