donderdag 8 december 2016

Hoogglans spuiten

Ruim assortiment hoogglans. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online. Dankzij de jarenlange ervaring is Interieurspuiterij Jansen uitgegroeid tot een ware meester op het gebied van spuiten in hoogglans.


Voor keukens, winkelinterieurs, deuren, meubelen.

U kunt kiezen voor speciaal hoogglans of industrieel hoogglans. Spuiten met verf, in plaats van schilderen met de kwast en roller. Uw muren, plafonds, keuken, deuren en kozijnen worden niet met een kwast of roller maar met een verfspuit weer als nieuw gemaakt. Spuiten : Bij het spuiten van uw hoogglans keuken onderdelen gebruiken we 2-komponentenlak voor krasvastheid en kleurvastheid. Deskundige vakmensen: Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen met de juiste papieren op zak.


Ook Zakelijke opdrachtgevers, zoals interieurbouwers, meubelmakers, keukenbedrijven en standbouwers, zijn bij Spuiterij Mika BV kind aan huis voor het industrieel hoogglans spuiten van bijvoorbeeld complete kantoor- en winkelinterieurs, beursstands en meubelen. De mogelijkheden zijn haast onbegrensd. Meubels spuiten is dé oplossing als u uw eigen meubels er weer als nieuw uit wilt laten zien.


In onze meubelspuiterij spuiten wij uw meubels met een verbluffend resultaat.

Uw complete interieur knapt ervan op! Wij, bij Herrmansch Pianotechnieken, zijn gewend om speciale en waardevolle piano’s te spuiten en compleet te reviseren. Keukendeurtjes spuiten in hoogglans wit is een activiteit waarmee wij u in onze meubel- en keukenspuiterij al jaar op vakkundige wijze van dienst zijn. Met een eigen transport- en montageservice halen en brengen wij de losse delen van uw keuken vanuit geheel Nederland en een deel van België van en naar onze spuiterij. De kosten van meubelspuiterij hangen uiteraard af van het aantal meubels dat u wilt laten spuiten.


Door uw houten frontjes te voorzien van een witte hoogglans lak gaat u ineens van een landelijke keuken naar een design keuken. Of misschien wilt u van een zachte pastel kleur naar een exotische warme tint. Voor een geheel nieuw uiterlijk van uw keukenkastjes is spuiten van uw kastjes dus een goede mogelijkheid. Ook op het gebied van keukens overspuiten is echter niet alles goud wat er blinkt: hoewel het overspuiten van je keuken een goedkoop alternatief is voor een nieuwe keuken, komt er best veel bij kijken. Zo kun je als particulier niet eenvoudig je keuken overspuiten: de meeste consumenten beschikken immers niet over de materialen om strak te spuiten.


Binnen spuiten zonder een profi afzuiginstallatie moet je niet doen, dat wordt inderdaad een vette mist. Bestel direct jouw hoogglans op beslist. Door uw winkelinterieur te laten spuiten is deze weer als nieuw! Bent u toe aan een nieuwe winkel?


KEUKEN HOOGGLANS SPUITEN ? Wij merken dat tegenwoordig steeds meer kiezen om de keuken in hoogglans te laten overspuiten. In onze professionele meubelspuiterij zijn wij onder andere gespecialiseerd in het hoogglans spuiten van uw keuken. Dat hoogglans ontstaat door lak is een veronderstelling.

Omdat wij, bij Herrmansch Pianotechnieken, gewend zijn om hoogglans piano's te spuiten hebben wij de juiste kennis en mensen om iets heel speciaals te maken van uw speakers, subwoofer of welk ander meubel dan ook. Een meubelspuiterij houdt zich bezig met het volledige op kleur spuiten van een meubelstuk. Dat doen ze door het meubelstuk vooraf te demonteren en vervolgens deel voor deel door de spuitcabine heen te halen. Hoogglans wordt niet gespoten maar geschuurd en gepolijst. Daardoor krijgt een meubelstuk een heel nieuw uiterlijk.


Onze hoogglans keukenkastjes zijn gemaakt van duurzame materialen. De basis bestaat uit een MDF-of spaanplaat waar een toplaag van melamine folie op wordt geperst. Een andere mogelijkheid is om een duurzame laklaag op de keukenfrontjes te spuiten , waardoor er een diepe glans ontstaat. Kom naar Van Veen Spuiterij en wij lossen uw probleem met de loszittende folie op!


U kunt zelfs uw keuken pimpen door een andere kleur te kiezen en zelfs van glansgraad te veranderen. Misschien een keer hoogglans in plaats van zijdeglans. Re: Bureaublad hoogglans wit spuiten of verven? Met een roller kan haast nooit volledig, zal altijd een kwast aan te pas komen om de hoekjes te doen. Ik denk dat laten spuiten net zoveel kost als een nieuw bureau.


Ik zou met de roller en kwast aan de gang gaan. Spuiten componenten grondlaag - Rondom schuren - Tweezijdig spuiten in componentenlak in kleur zijdeglans. Voor een hoogglans afwerking geldt een toeslag van Voor foliekeukens met loslatende folie kunnen wij u tevens van dienst zijn. De loslatende folie wordt door ons verwijderd tegen een toeslag van. De beroemde pianolak glans word verkregen door verschillende lagen te spuiten en telkens te schuren wel tot min.


Hier kruipt veel tijd en ping-ping in. Het kan ook gemakkelijker spuit er een laag hoogglans blanke PU verf op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts