vrijdag 9 december 2016

Ritsscreen

Dankzij volume-inkoop en een uitgebreid netwerk van leveranciers, kunnen wij alle types screens tegen zeer scherpe prijzen leveren. Een ritsscreen kan vanwege het vastzittende doek alleen met elektrische bediening worden geleverd. Wil je liever een handbediend screen, kijk dan bij onze standaard screens.


Voordelen van een ritsscreen. De screen is met een rits in de geleiders bevestigd. Op deze manier bent u beschermd tegen wind(), regen en zon() en maakt u meer en langer gebruik van uw terrasoverkapping.

De ritsscreens zijn zeer goed bestendig tegen wind doordat het doek vast zit in de zijgeleiders. Om de prijs op te zoeken kijkt u in onderstaande prijstabellen. Tussenliggende maten naar boven afronden.


Meer technische informatie screens. Door het unieke systeem is deze in iedere stand stormvast en in gesloten toestand (mits volledig afgesloten) insectenwerend. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Hierdoor blijven de screen geleiders van het ritsscreen onder alle omstandigheden perfect zitten.


Ritscreens en screens vind je op ritsscreen. Ben jij op zoek naar een ritsscreen ?

Door de speciale RITS-geleiding is deze. De efficiëntie van screens. Screens zijn het meest effectief. Ze houden het zonlicht tegen en de warmte buiten.


Binnen is het dus altijd aangenaam koel en schaduwrijk. De Zip screen is een bijzonder type screen waarbij aan de zijkanten een geleidingssysteem met rits zit. Het prettige van een ritsscreen is dat u toch naar buiten kunt kijken terwijl u geen last heeft van eventuele inkijk naar binnen toe. Bij een zipscreen wordt de doek in de geleiding geborgd d. Dit model wordt ook wel windvastscreen, ritsscreen , zipscreen of fixscreen genoemd. De ritsscreen is een type screen met geleiding van het doek via een ritssysteem in de zijgeleider.


Het bijzondere van deze ritsscreen is dat de geleiders zeer compact zijn, terwijl dit niet ten koste gaat van functionaliteit en windbestendigheid. Slimme bediening ritsscreen. Je kunt wel kiezen uit gemotoriseerd met een wandschakelaar of afstandsbediening. Ritsscreens zijn alleen motorisch uitgevoerd. Of richt hem ‘smart’ in, volledig automatisch en afgestemd aan temperatuur en zoninval.


Zo verbeter je niet alleen het leefklimaat binnen, maar bespaar je ook energie en geld. De ideale buitenzonwering op grote hoogten. Dit biedt een aantal voordelen.


Zo klappert dit screentype niet wanneer het waait en weert u vervelende insecten uit uw woning.

Kies voor een ritsscreen met een handmatige of een elektrische bediening. Het doek zit extra stevig bevestigd en er zit geen ruimte meer tussen het doek en de geleiders. Bij het samenstellen en bepalen van de prijs van uw eigen windvaste screens of ritsscreen heeft u de keuze uit diverse kleuren en weving varianten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts