woensdag 14 december 2016

Intensions roljaloezie

Intensions roljaloezie

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek ons unieke assortiment roljaloezieën. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ons inhouse design team vertaalt deze trends naar eigentijdse raamdecoratie en gordijnophangsystemen. Trend en functie komen samen in een roljaloezie. De roljaloezie is ideaal om te spelen met licht En voorkomt inkijk: creëer privacy. Dit zorgt voor een rustig beeld en subtiele lichtfiltering.


Deze roljaloezie in donkergrijs is lichtdoorlatend en gemakkelijk te bedienen. Decomode roljaloezie lichtdoorlatend uni taupe 1x 160cm. Ze kunnen worden gemonteerd zonder te boren en worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en montagehandleiding.


Intensions roljaloezie

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie standaard- en maatwerkproducten. Onze collectie omvat veel verschillende raamdecoratieproducten. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Door de hoogte in te korten kan dit verholpen worden. Roljaloezieën hebben een decoratieve en unieke uitstraling. Stap Zorg dat de roljaloezie naar beneden wordt gelaten totdat deze niet verder kan.


Intensions roljaloezie

Bijvoorbeeld tot op de vensterbank. Het heeft een afmeting van x 1centimeter. De lichtdoorlatende stof geeft privacy zonder de. Ben je er klaar voor om je roljaloezie op te hangen maar weet je niet hoe?


Dat gaan wij jou precies uitleggen in deze klusvideo! Oftewel, in het kozijn of op het kozijn. Duo gordijn wordt ook wel roljaloezie genoemd. Dit komt omdat ze de voordelen hebben van jaloezieën, maar dan als rolgordijn.


Jaloezieën kun je namelijk makkelijk verstellen qua inkijk en lichtinval, maar ook kun je ze omhoog en omlaag doen. Een roljaloezie heeft ook die mogelijkhei maar dan zonder alle latjes die je moet afstoffen. De witte roljaloezie van Intensions is centimeter breed en 1centimeter lang. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Intensions Intensions roljaloezie Exclusive lichtdoorlatend uni donkergrijs 1x 160cm. Deze rolgordijnen zijn gemaakt van een mooie kwaliteit lichtdoorlatende stof met een natuurlijke feeling. Leverbaar in vele maten kleuren. Aan de hand van onze handige Praxis instructievideo laten we je zien hoe je een rolgordijn moet ophangen.


In deze video zie je wat je nodig hebt voor deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts