woensdag 21 december 2016

Jongenskamer inrichten

Meer dan 2tiener kamer meubels. Tiener kamer meubels nu vergelijken. Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt!

De kinderkamer mag al eens uitbundiger ingericht worden! Op Woonblog vertellen we je precies hoe je een stoere jongenskamer moet inrichten. De slaapkamer van je zoon moet functioneel zijn, maar er toch leuk uit zien. Dit kan soms best lastig zijn.


Met onze tips maak je zijn slaapkamer de stoerste jongenskamer die er maar is! Ook een kleine jongenskamer kun je prima inrichten volgens dit thema, want je hebt helemaal niet zo veel nodig om het nautische thema goed door te voeren. Ben jij benieuwd wat de top 1van meest bijzonder kindernamen is?


Wij hebben ze voor je verzameld.

Wil jij nu weten of jouw hele stoere jongenskamer in de aanbieding is? Kinderkamerstylist heeft inmiddels een hele hoop stijlvolle jongenskamer inspiratie bij elkaar gesprokkelt. Unieke ideeen voor jongenskamer kleuren, accessoires en jongenskamer webshops!


Vind hieronder allerlei inspiratie voor het inrichten van een jongenskamer. Een jongenskamer inrichten : een aangename sfeer creëren. Een ontspannen omgeving om te slapen, lezen en leren is net zo belangrijk als een vrolijke sfeer die creativiteit en spel stimuleert.


Houd het evenwicht in de gaten en vermijd overbodige kleuren of. Een stoere jongenskamer inrichten vol met leuke kinderschilderijen, welk kind wil dat nu niet? Een uniek schilderij maakt een stoere jongenskamer helemaal af. Maar welke kleuren en thema’s passen nu het best?


Met een stoer jongensbe accessoires. De beste ideeën voor een stoere jongenskamer. Op zoek naar ideeën, kleuren, muurstickers en behang voor de inrichting van een stoere jongenskamer ? De juiste kleuren zijn onmisbaar en denk ook eens aan stoere muurdecoratie. Het inrichten van een stoere jongenskamer kan best lastig zijn.


Vooral als je van het traditionele blauw wil afwijken en een echte gepersonaliseerde kinderkamer wil maken. Wij geven je inspiratie en ideeën voor het inrichten van een stoere en hippe jongenskamer die zowel praktisch als mooi is.

Er zijn verschillende sferen en stijlen die helpen bij het inrichten van de tienerkamer. Zoals een industriële tienerkamer of een landelijke tienerkamer. Musthaves voor de industriële tienerkamer zijn draadmanden en lockerkasten, beide gemaakt van metaal en daardoor hebben deze items een stoere uitstraling. Een tienerkamer betekent een groter be minder speelgoed op de kamer en volwassenere kleuren op de muur. Je zoon of dochter krijgt huiswerk mee naar huis, dus ook een goed bureau is belangrijk.


Daarnaast willen ze vaak een gezellige plek om te relaxen met vrienden en vriendinnen en waar ze lekker kunnen slapen. Bekijk meer ideeën over Jongenskamer inrichting, Kleine ruimte design en Kleine slaapkamer ontwerpen. Tips voor het inrichten van een stoere jongenskamer. Kleine kinderkamer inrichten tip 1: Voorbereiding.


Een goede voorbereiding is essentieel bij het inrichten van een kleine kinderkamer. Bekijk de ruimte eens goed wanneer die leeg is. Meet alle muren op, meet de hoogte van de ruimte op, waar zit de toegangsdeur en waar zitten de ramen? Dit speelt allemaal mee bij het inrichten.


Vaak worden er standaard kleuren gebruikt zoals wit, blauw of groen. De indeling van een stoere jongenskamer is belangrijk want het moet een vertrouwde omgeving zijn waar hij zich lekker kan terugtrekken. Ga daarom niet overhaast te werk en bedenk ideeën waar uw zoon van houdt. Informatie jongenskamer inrichten Het toffe tipibed is van Woood. De borden zijn gekocht bij Tica (Fair Trade Original).


Kinderkapstok vogel gekocht bij Wijsneus in Groningen. Diverse kussens van vtwonen, Ferm Living en Leen Bakker. Het is niet alleen een ruimte waar ze ’s nachts lekker slapen, maar overdag biedt dit ook een fijne speelplek. We gaan een keer voor anders dan anders voor de jongens slaapkamer!


Maar wat dacht je van een stoere zwart wit kinderkamer met een vleugje geel? Een kamer inrichten voor de kinderen is iets wat je met de nodige creativiteit moet doen. Zoals bijvoorbeeld het inrichten van een stoere jongenskamer ! Misschien ontbreekt het je op dat gebied wel een beetje aan inspiratie, daarom helpen wij je uiteraard een handje mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts