zondag 25 december 2016

Theepot pip

Happy products for happy people. Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Houd je kopje thee warm met een theepot van ons Pip servies.


Door ons uitgebreide assortiment is er voor elk gezelschap een geschikte theepot te vinden.

Onze collectie heeft zowel grote als kleine theepotten. Een echte aanvulling op jouw theeservies. Houd je van lieflijke bloemetjes, maar niet te overdreven?


Je kunt jezelf urenlang verliezen in de dessins op de theepotten : aan elk detail is namelijk ontzettend veel aandacht besteed en dat is te zien. Pip studio blushing birds theepot groot 1. Pip floral theepot klein 0. Ltr - wit blushing birds deze onwijs leuke theepot is versierd met. Hierbij bied ik mijn theepot aan van pip studio, kleine beschadigd zie foto, verder zo goed als nieuw.


Zie mijn andere advertentie.

Voor 15u bestel volgende werkdag geleverd! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Bekijk ons unieke assortiment theepotten. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Deze kleine theepot met het Royal White dessin maakt deel uit van het Royal White servies. Royal White is verfijnd porselein met subtiele blauw geschilderde elementen en gouden details.


De Floral, Royal, Royal White en Blushing Birds collecties hebben alle een eigen stijl. Voorzie jouw eettafel van prachtig servies dat is afgewerkt met gouden details, volledig in Pip stijl. De collecties hebben bijpassende glazen en tafeltextiel. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank.


Pip Studio heeft vier doorlopende porselein collecties. Of je nu gaat voor een zwarte gietijzeren theepot of voor een porseleinen theepot met leuke roosjes en andere bloemetjes, bij Blokker vind je de mooiste, handigste en fijnste theepotten. Gratis bezorging vanaf 20.


Zet De Theepot Eens Lekker Centraal In De Kamer. Romantische Markenartikel von PiP Studio. In een theepot van gietijzer of rvs blijft je thee langer warm.


Of ga voor porselein of glas zodat de theepot in de vaatwasser kan.

De achtergrond heeft een elegant ontwerp en een porseleinen roos siert de bovenkant van het deksel. PiP haalt inspiratie uit alledaagse gebeurtenissen die heel gewoon lijken, maar éigenlijk van een bijzondere schoonheid zijn. Elk stukje servies is gemaakt om mensen blij te maken in het dagelijks leven.


De Floral-serie van PiP is ongekend populair – en niet alleen in. De theepot is voorzien van een gouden rand en kan vervagen in de vaatwasser, wij raden dan ook aan de theepot van PiP Studio met de hand af te wassen. Nu Sale met korting op je favoriete artikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts