maandag 26 december 2016

Magnetische muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. Om een sterke magnetische muur te hebben zal je voldoende lagen magneetverf moeten aanbrengen. Muurverf tegen de laagste prijzen.


Er wordt een minimum van lagen aangeraden. Met liter magneetverf kan je een oppervlakte van ongeveer 6m² bedekken. Als je deze verfsoort op je muur aanbrengt, blijven magneetjes moeiteloos plakken.

Wel belangrijk hierbij is dat je meerdere lagen aanbrengt. Magnetische muurverf bevat namelijk fijn ijzerpoeder. En hoe meer lagen fijn ijzerpoeder, hoe magnetischer het oppervlak. Leuk voor op de kinderkamer! De kleine metalen deeltjes in de MagPaint magnetische verf zorgen ervoor dat magneten aan de muur blijven kleven en zorgen ervoor de je jouw huis kan decoreren met alles wat je maar wil.


Maak nu je eigen magnetische schoolbord. Deze extra kwaliteit heeft meer zeer fijn ijzerpoeder in zich wat een extra sterke laag geeft. Deze kwaliteit raden we daarom ook als eerste aan.

We verkopen ook speciale pakketten voor het maken van een magneetwand en voor een magnetische whiteboardwand. Kijk hiervoor op onze speciale pagina in de winkel voor de pakketten. Tover elk stuk wand of juist een voorwerp om tot een oppervlak dat magneten aantrekt.


Geef je magneetverf ook een leuke kleur door onze Filius muurverf erover aan te brengen, je hebt de keuze uit sprekende kleuren! Deze verf wordt als grondverf gebruikt. Bij meerdere lagen verf wordt de aanklevingskracht groter.


De grondlaag kan met een deklaag overgeschilderd worden, zodat de magnetische oppervlakte met de omgeving harmonieert. Daardoor kunt u de magnetische muurverf zonder enig bezwaar in uw woonruimte en de kinderkamer gebruiken. Ook mensen met een pacemaker hoeven zich geen zorgen te maken. Hij beschikt vanwege het hierin bevatte ijzerpoeder over ferromagnetische eigenschappen. Door het combineren van krijtverf en magneetverf sla je twee vliegen in één klap en creëer je zelf ‘ magnetische krijtverf’.


Helaas bestaat er (nog) geen potje verf waar deze twee verfsoorten samen zijn gecombineerd. Maar: alternatieve oplossingen liggen voor het oprapen! Toch wordt het woord ‘ magnetische verf’ vaak gebruikt. Magneetverf aan de wereld verkopen.


Dat is helemaal niet zo’n probleem, als je maar weet wat het verschil precies inhoudt. Geen magnetische verf, wat is het wel? Vind de beste selectie magnetische muurverf fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit magnetische muurverf voor de dutch luidspreker markt bij.

MagPaint Europe is wereldleider in de markten voor magnetische verf. De KARWEI magneetverf mat grijs 5ml maakt van iedere willekeurige muur of deur een memobord. Door de ijzerdeeltjes in de muurverf worden magneten aangetrokken. De magneetverf is eenvoudig overschilderbaar met muurverf of schoolbordverf. Toch roest het ijzerpoeder niet, ook niet wanneer het overgeschilderd wordt met een lak of muurverf op waterbasis.


De ‘ magnetische verf’ die we op deze website aanbevelen is veilig voor kinderen. De verf is enkel geschikt gebruik binnenshuis. Een unieke binnenoplossing - magnetische verf voor wanden. De belangrijkste verfsoorten voor wanden met een magnetisch effect: markeerstift, krijt, grafiet en leisteen. Toonaangevende fabrikanten en beoordelingen, evenals ideeën voor het gebruik van het materiaal in het interieur van verschillende kamers.


Breng de magnetische verf in twee lagen aan als een grondverf. Gebruik hiervoor een kleine verfroller. Laat hier een aantal uur tussen zitten, zodat de magneetverf goed kan drogen. Let op: magnetische verven leveren door hun dikke samenstelling een grove structuur op.


Voor een glad resultaat strijk je de laatste laag glad met een plamuurmes. Verander diverse ondergronden in een handomdraai in een schoolbord met de schoolbordverf van GAMMA. Schoolbordverf is een muurverf waarmee je zelf de maat en de vorm van een schoolbord creëert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts