maandag 19 december 2016

Iittala teema groen

Iittala teema groen

Voor 23:Besteld = Morgen In Huis! Uur Besteld = Morgen In Huis! Kies uit 3producten vanaf € 95. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.


Alle producten uit deze collectie zijn zowel functioneel als duurzaam ontwikkeld. Te koop aangeboden iittala teema schaal groen. Ontwerper Kaj Franck besteedde veel tijd aan het reduceren van al het overtollige, net zolang tot alleen het essentiele was overgebleven. De ontwerpen kenmerken zich door eenvoud en. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze streeppatronen geven elke setting een kleurrijk accent. Het opvallende decor met een vast en ritmisch patroon fleurt elke gelegenheid op.


De eenvoudige vorm is het perfecte voorbeeld van blijvend design. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Arabia teema kilta groen schalen met deksel en draag mand.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Koffiekopje, l, uit teema servies van iittala. Servies van iittala is strak vormgegeven.


Iittala teema groen

Daarnaast is er het Origo servies dat bekend is om het streepjespatroon. Deze komen in alle borden, schalen en bekers uit deze collectie terug. Bij elke keuze voor een andere kleur of textuur lijkt het resultaat weer anders.


Dit heeft als resultaat dat de beker zowel gebruikt kan worden in de vaatwasmachine, magnetron als de vriezer. De Iittala beker rood besteld u vandaag nog gemakkelijk en snel in onze webshop! Initieel was de Iittala fabriek een producent van glaswerk. De oprichter van de fabriek was een moeilijk man om mee samen te werken en uiteindelijk is hij uit het bedrijf gezet.


Iittala teema groen

Gratis verzending vanaf € 2in Nederlan België en Duitsland. Vóór 22:uur bestel is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad. Teema rood is een seizoensartikel.


Volgens Iittala moeten producten altijd toepasselijk, duurzaam en functioneel zijn. De producten van Iittala worden ontworpen om lang mee te gaan en met een tijdloos design. Iittala is bekend om het eigentijdse Scandinavisch design glas en aardewerk. Het assortiment bestaat uit prachtige producten zoals woonaccessoires, vazen, servies, glazen en schalen.


Iittala teema groen

De geschiedenis van Iittala.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts