maandag 26 december 2016

Metallic verf op hout

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Metallic verf voor de beste prijs. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Breng de verf aan op plekken waar veel buitenlicht op valt voor een verrassend resultaat.


Je brengt de kamer echt tot leven met deze speciale verf.

Leuk te combineren met meubels die geschilderd zijn met krijtverf. Decoreer je meubels en accessoires met gou zilver, koper of parelmoer. Met onze metallic paint, diverse kleuren verguldwas, metallic wax, bladmetalen en andere metallic producten kun je je oude spullen in no time een hip jasje geven. Geef bijvoorbeeld jouw meubels een totaal nieuwe uitstraling door ze te schilderen met metallic verf. Met deze speciale verf zijn prachtige resultaten te behalen.


De verf is nat (ook in de pot) altijd lichter dan verf die droog is. Verf op een groot oppervlak lijkt lichter dan op een kleine kleurstaal of kleurenkaart. Kleine kleurverschillen tussen de verschillende verfbaden van de fabrikant zijn mogelijk door het gebruik van natuurlijke pigmenten.


Een bekend DHZ merk verf brengt in samenwerking met (verwijder mod) een aantal metallic muurverven op de markt. Echter, van deze metallic muurverven hebben ze geen lak. Mijn vraag is het volgende: 1. Bestaan er metallic hout mengverven (lak) en wat is de verkrijgbaarheid?


Het is verhoudingsgewijs redelijk dure DHZ verf (EUR per liter), maar dan heb je ook wat! Stilleven metallic verf in de kleur zilver is een waterverdunbare effectverf voor binnen en buiten met een mooie metaalglans. Toepasbaar op hout , baksteen, pleisterwerk, muren en plafonds, metaal en kunststoffen, hardboar keukenkastjes en overige materialen. Tip 2: Als de muur onregelmatig is, kun je dat beter niet proberen te verdoezelen.


Verdeel de verf na de tweede laag (als deze nog nat is) kriskras met een blokkwast of platte kwast voor een speels effect. De verf bevat hoogwaardige parelmoer pigmenten die een mooie reflectie geven en zelfs bij verdunning zorgen voor een prachtig glanzend metallic effect. Alleen had manlief van te voren sommige stukken met gewone muurverf gedaan ivm vlekken.

Met de metallic verf erover heen zag je dus heel goed al die bobbeltjes, erg lelijk. Onze goud - metallic verf is van dit type. Als het aluminium - deeltje een mooie briljantie heeft, kan dit leiden tot een fijn glimmend uitziende goudverf.


De genoemde goud metallic wordt meestal ingezet op muren. Je muur ziet er op elk tijdstip van de dag weer anders uit. Maar pas wel op : metallic verf accentueert oneffenheden. Wanneer je verft op kaal hout is het zelfs noodzakelijk om eerst grondverf aan te brengen.


Dit zorgt ervoor dat de volgende verflaag goed hecht en afsluit en je krijgt geen krassen of andere oneffenheden. Stel je wil een donkerbruine trap wit maken, dan is het zonde van de verf om er driemaal de uiteindelijke kleur op aan te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts