vrijdag 23 december 2016

Hoge schutting

De goedkoopste schuttingen van Nederlan snel voor u geplaatst! Stoere, Robuuste Industriële tafels met stalen frame. Ruim assortiment goedkope schuttingen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze schutting met een hoogte van maar liefst 320cm hebben wij vandaag geplaatst.


Waar andere schutting bedrijven NEE verkopen gaan wij verder!

De betonpalen van deze schutting wegen ruim 150kg! Wij maken gebruik van een graafmachine om de palen in het gat te plaatsen. Met een hoge schutting scherm je de tuin af voor nieuwsgierige ogen en vergroot je jouw leefomgeving. Door de tuin bij het huis te betrekken, creëer je een gezellige buitenkamer waar kinderen en huisdieren veilig kunnen spelen.


Maar schuttingen zorgen er ook voor dat jij ongestoord kunt zonnen in je achtertuin. Waarom kiezen voor schuttingen. Wanneer u kiest voor een houten schutting , dan kiest u voor een zeer duurzame en solide tuinafscheiding waar u jarenlang plezier van zult beleven.


Houten schuttingen bieden behoorlijk veel privacy.

Onze schuttingplanken bieden namelijk een hoge zichtdichtheid. Wilt u een extra hoge erfafscheiding plaatsen? Schuttingen hoogte meter. In Nederland is het in achtertuinen toegestaan om meter hoogte schuttingen te plaatsen. Het is wel van belang dat u met uw buren hier overeenstemming over heeft natuurlijk als u de schutting op de erfscheiding wilt zetten.


De Traditionele houten schuttingen hebben nog steeds hun populariteit niet verloren. Een houten schutting is een ideale en natuurlijke omheining voor uw tuin. Dat maakt een bijzondere warmte en gezelligheid in uw tuin. Elke structuur van hout in combinatie met planten en bomen in uw tuin verwerft een harmonieuze uitstraling. Elk type schutting heeft zo zijn eigen voordelen: Een metalen schutting is erg robuust en onderhoudsvriendelijk.


Een composiet schutting heeft de uitstraling van hout, maar niet de onderhoudsvereisten door het gebruik van kunststof, terwijl tuinschermen een mooie natuurlijke en rustieke uitstraling creëren. Wij hadden eerst een lage schutting geplaatst, maar doordat de buren er blijkbaar een sport van maken om ons contineu in de gaten te houden en zich over mee te bemoeien hebben wij de schutting met een balkondoek dichtgemaakt. Als we eerder hadden geweten dat de buren zo nieuwsgierig waren hadden we gelijk een hoge schutting geplaatst.


U bent op zoek naar een schutting , maar weet niet wat te kiezen? Bij de professionals van Woodmoods bent u aan het juiste adres! Wij werken alleen met zeer ervaren mensen, die hun vak met veel passie volbrengen.


Staat een schutting , heg of andere erfafscheiding tussen uw tuin en die van de buren op de erfgrens?

Dan is dit gezamenlijk eigendom. Mijn buurman en wij delen een schutting die inmiddels al jaar staat. Vorig jaar hebben wij er van onze kant een rietmat tegenaan geplaatst omdat wij niet goed meer door een deur konden met elkaar. Wij zijn nu zover dat wij nieuwe schuttingen willen maar hij wil niet meegaan.


Hij wil wel een nieuwe hoge schutting maar wil er niet aan mee betalen. Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Kies uit 2producten vanaf € 299.


Een hoge schutting hoeft niet altijd en is ook niet altijd wenselijk. Een beetje Alice in Wonderland! Het aantal planken dat je bestelt is het totaal aantal planken van het scherm. In voortuinen wordt vaak een lagere schutting van ± meter geplaatst.


En zoals u ziet op de foto loopt de schutting schuin af naar de voortuin. Dit is gebruikelijk omdat in de voortuinen geen hoge schuttingen mogen staan. Ook creëert het schuin-aflopende vak en mooi resultaat. Hoe hoog mag een schutting zijn in de voortuin (straatzijde)? Voor het plaatsen van een schutting in uw voortuin (voor het huis aan de straatkant) of voor een oprit gelden andere regels dan voor het plaatsen van een schutting in de achtertuin.


Zo mag een schutting die in uw voortuin staat maximaal meter hoog zijn. Het is een ideale schutting voor de achtertuin, waar je heerlijk kunt zitten en relaxen zonder afgesloten te zijn van de rest van de wereld. Hoge heg als tuinafscheiding. Wil je een hoge tuinafscheiding, dan zijn daar ook veel ideeën voor.


Niet alleen een hoge schutting , maar ook een prachtige heg is een goede optie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts