dinsdag 4 april 2017

Grijze overgordijnen

Bestel uw type gordijnen vandaag nog voor een snelle levering. Zoek dus de kleur uit die bij je past. Vitrages zijn dunne transparante stoffen die de lichtinval warm filteren. Grijze raambekleding kopen?


Inbetweens zitten qua stofdikte en transparantie tussen vitrages en overgordijnen in.

Goed ontworpen gordijnen van hoge kwaliteit vind je bij IKEA. Overgordijnen bieden meer privacy en beperken de lichtinval in grotere mate. Kies uit onze ruime collectie gordijnen met of zonder embrasses in allerlei materialen en stijlen. Voor een totale breedte v. Slaap jij graag in een écht donkere kamer? Deze gordijnen van Lifa Living zijn verduisterend en houden ook nog het geluid tegen.


Dankzij de grijze kleur passen ze ook nog eens in elk interieur.

Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van gordijnen. Denk hierbij aan kant en klare overgordijnen , gordijnstoffen, vitrages, inbetweens, gordijnen voor de kinderkamer en nog veel en veel meer. Bekijk ons aanbod en plaats meteen een bestelling of kom naar een van onze winkels. Hier kun je terecht voor de mooiste gordijnen op maat.


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Warm, grijze overgordijnen. Iedereen kent vast wel de dikke overgordijnen.


Ivm een gehele nieuwe interieur mogen deze nog mooie overgordijnen weg 140x2zijn sets. Zo goed als nieuw Ophalen. En wil je juist een intieme sfeer? Combineer dan vitrage met een overgordijn in een warme tint. Er zijn tegenwoordig mooie, moderne versies van vitrage verkrijgbaar, zoals organza’s met een weerschijnend effect in een andere kleur (changeant).


Het overgordijn krijgt volume door te kiezen voor een dubbele plooi en een gewatteerde voering. Als je veel grijze tinten kiest, vul het dan aan met tenminste één levendige kleur als accent.

Als je veel felle tinten kiest, vul het dan aan met een grijze tint om een neutrale toon te hebben. Als je op zijn minst een vaag idee van een palet hebt, en in grote lijnen weet wat je er mee wilt doen, dan kun je gaan uitproberen. Selecteer bijvoorbeeld op overgordijnen verduisterd en bestel deze direct. We bezorgen alles wat je bij ons online koopt natuurlijk netjes bij je thuis. Slim dus om even te kijken of je ook al het gereedschap in huis hebt om je gordijnen goed op te hangen.


Eenvoudig je overgordijnen op maat maken. Kant en klaar gordijnen zijn al grotendeels af. Bekijk de categorie kant en klaar gordijnen op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Allerlei kleuren en maten. De mooiste kant en klare gordijnstoffen bekijk en bestel je gewoon online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts