maandag 17 april 2017

Mdf plinten praxis

Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Waterwerend MDF met kabelgoot! Plinten met een fijne ronding. Praxis heeft alles wat je nodig hebt.


Naast een goede ondervloer, een mooie houten vloer, pvc vloer of laminaat, kun je het best plinten kopen voor de afwerking van het geheel. Je kunt kiezen uit veel soorten en maten plinten.

Muurplint van onbehandeld massief MDF voorzien van een laag grondverf. De plint heeft een lengte van 240cm, een hoogte van 55mm en heeft een diepte van 12mm na montage. Van plakplinten en MDF plinten tot plinten van laminaat of het merk CanDo, je vindt ze allemaal in je dichtstbijzijnde GAMMA-bouwmarkt of hier online.


Er bestaan verschillende soorten plinten. Het belangrijkste onderscheid is: muurplint of plakplint. Een plakplint is een plint die je plat op de vloer plakt. De vochtwerende MDF plint Modern is goed toepasbaar in bijna elke ruimte. De rechte plint , ook wel blok plint genoem wordt al jaren lang als beste verkocht en heeft dankzij zijn strakke vormen een rustige en luxe uitstraling.


De gladde plint heeft een kleine ‘ronding’ van ca.

Dit is tijdwinst bij afbouw. Wel overschilderbaar: Wilt u ze direct in een andere kleur of glansgraa u kunt ze wel direct overschilderen. Schuren is niet noodzakelijk. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn. Omdat niet elke vloer hetzelfde is zijn er verschillende soorten plinten en lijsten.


Zo heb je witte MDF plinten en lijsten maar ook zijn er plinten en lijsten met een houtstructuur. Ruim aanbod van plinten , togen en ornamenten, nieuw en tweedehands. MDF - plinten zijn geschikt voor vrijwel iedere wand en vloer.


Vochtwerend MDF wordt ook MDF -V3genoemd. V3staat voor de test die de waterwerende kwaliteit van het MDF vaststelt. Langdurig direct contact met water moet echter vermeden worden. Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen.


Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten. Eigen Montageteam mogelijk. De MDF plinten die Maxaro aanbiedt zijn met witgekleurde folie omspannen en daardoor direct gereed voor montage. MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm.


Deze hoge plinten geven uw vloer een stijlvolle afwerking.

Van rechte, ronde of kraal plint tot aan een plint met een groef erin verwerkt. Bij Maxaro kunt u voor elke gewenste stijl afwerking terecht. Medium-Density Fibreboard ( MDF ) is een materiaal dat bestaat uit samengeperste houtvezels. De houtvezels in MDF worden gewonnen uit afvalhout.


Het MDF dat wij inkopen voor het produceren van onze plinten heeft de hoogst verkrijgbare persing. Deze plint is een perfecte afwerking voor elke houten, kunststof en laminaatvloer en is eenvoudig en onzichtbaar met montagekit te bevestigen aan de muur. MDF is bovendien goed te schilderen en er kunnen eenvoudig schroeven in aangebracht worden.


MDF plinten zijn daardoor, ondanks dat het een goedkoper is, wel van hoogwaardig materiaal. De (hoge witte) MDF plinten werden jaren geleden in Nederland geïntroduceerd door Ger Antonis, de huidige eigenaar van Mooieplinten. Bekijk ons assortiment Hoge plinten in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. Toch komt het regelmatig voor dat men besluit de plint later wel eens uit te zoeken. Zonde, want uw vloer is dan niet af. Een groot assortiment, voor vrijwel iedereen wat wils.


De keuze voor een plint is afhankelijk van de soort vloer, maar ook van jouw smaak en stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts