woensdag 19 april 2017

Feng shui workshop

Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Wie ben je van binnen, wat zijn je drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en lessen in het leven? Dates: from Sunday 10th May to Tuesday 12th May. Dit is een workshop die ongeveer uur duurt en waarin we aan de slag gaan met de plattegrond van je eigen huis.


Formámos a quase totalidade dos consultores e somos hoje a escola de referencia do país.

Organizamos cursos, workshops , seminários, palestras em feng shui e astrologia oriental. Praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Wat kun je zelf in je interieur veranderen om stagnatie op het vlak van gezondhei liefde, relaties, werk en carrière op te heffen? Voor huis, kantoor en zorginstelling. Ja, ik wil wel een verhelderende blik op mijn interieur.


Alles gaat hier heel “smoothly”. Ingri zaakvoerder interieurdesign en meubelen op maat. Dit ging niet zonder horten.

Feng shui -advies en workshops. WORKSHOP – INTRODUCTIEDAG LIEFDE MET FENG SHUI. This self-pace fun and informative feng shui online workshop is perfect for the beginning student who wants to learn the basics of feng shui for their home. Er is ruimte voor vragen over je huis.


Middags schuift een kunstenares aan om concreet te adviseren over kleur. Nieuwe elementen “regeren” het jaar en bepalen de Chi voor het leven, wonen, privé- en bedrijfsleven, op globaal niveau. Je volgt deze workshop voor de speciale kennismakingsprijs van €2-Je ontvangt een hand-out met de belangrijkste informatie. We vragen je één uitgeprinte foto van één ruimte in je huis mee te nemen, waar je graag iets meer over wilt weten.


Freue Dich auf viele Tipps, die einfach und sofort anwendbar sind! Interior designers, real estate agents and architects who want to add value for their projects and clients. Het beschrijft het principe dat alles wat ons omgeeft uit energie bestaat, niet zo zeer in de zin van elektriciteit, maar die universele kracht die de wereld in beweging brengt en waarvan de oorsprong en aard in de onderzoekscentra voor fysica ijverig worden onderzocht.


Samen richten we jouw fysieke en sociale omgeving zo in, dat het jou op alle vlakken in je leven maximaal ondersteunt en helpt groeien. Neem voor deze workshop een plattegrond van de begane grond van je woning mee, een potloo liniaal en een rode en groene pen of potlood. Wil je zorgen dat je huis echt als jouw huis voelt?


Wie man mit neuen Ideen Kunden magisch anzieht Erfolgstechniken für die Geschäftswelt im 21. Was macht Geschäfte erfolgreich und was lässt sie scheitern?

Ist es Glück oder Pech, wenn der Geldsegen fliesst oder die Quelle versiegt? Energie Qi in den einzelnen Räumen optimal fließt. Yin und Yang für Ausgleich und Balance verantwortlich sind. Iedere verandering in de ruimtes om je heen, brengt dan ook een verandering in jezelf te weeg.


We berekenen jouw eigen geboortegetal met behulp van de vijf elementen. Ben jij een water-type of toch een hout-persoon? Dit laat zien met welke talenten je geboren bent en dit kan veel verklaren. Each unique class is $4 no prerequisites or prior classes necessary, come to as many or as few as your schedule allows.


Wat jouw persoonlijke richtingen zijn en hoe je ze kan gebruiken. Je werkt met het grondplan van je eigen woning. Ps: de tips die je krijgt tijdens deze workshop zijn ideaal voor het optimaliseren van jouw bestaande woning of.


Debby is een bevlogen spreker over dit onderwerp en weet deze materie op een simpele en praktische manier te delen zodat jij het direct aan de slag kunt gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts