donderdag 13 april 2017

Wash steigerhout

Bestel snel jouw verfspullen. Hoe verf je steigerhout in een whitewash effect? Vooral nieuwe steigerplanken hebben een kleurtje nodig, oud steigerhout is al grijs en kan meestal met een neutrale beits worden behandeld tegen de weersinvloeden. Steigerhout whitewash verven in stappen. Het hout krijgt de charme van doorleefd hout, zoals oude steigerplanken.


Door de transparante werking van het steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar.

Grey wash steigerhout bieden wij gedroogd aan, dit betekent dat de planken terug gedroogd zijn in droogkamers tot een minimaal vochtpercentage in de kern. Antraciet wash steigerhout in een lengte van meter, de dikte is 30mm en de breedte is 195mm. Dit is de standaard maat van een steigerplank. Begin met droog hout, dat stofvrij en vetvrij moet zijn. Vooraf schuren is niet nodig voor de opname en duurzaamhei want wij hebben de meubelen al helemaal geschuurd voor u. Met white wash steigerhout kan je tal van prachtige meubels maken waar iedereen van onder de indruk zal zijn.


Met de bouwtekeningen uit mijn bouwtekeningenpakket, waar je meer dan tienduizend bouwtekeningen in kunt vinden, kan jij je huis inrichten met meubels van bijvoorbeeld white wash steigerhout. Zo kan jij je eigen werktafel of salontafel. Voor 21:uur besteld = morgen in huis!

Denk daarbij aan een plantenbak, bed of tuinbank. Hij is behandeld met een transparante grey- wash. De plank van 5m lengte is 20cm breed en 32mm dik. Elke plank is uniek en dat maakt een meubel van steigerhout dan ook zo bijzonder, er is namelijk geen tweede van. Voordelig gedroog steigerhout kopen?


Gratis thuis bezorgd vanaf € 7Gratis afhalen in Katwijk of Werkendam Snel thuisbezorgd voor € 295! Wil je de binnenkant van je huis een modern tintje geven dan is het een idee om steigerhout te gebruiken. Het steigerhout oogt robuust, kan goed tegen een stootje en kan in elke gewenste tint een wash krijgen. Je steigerhouten meubels worden blikvangers met Greywash en Whitewash. Een beits op waterbasis waarmee je de houtnerf accentueert en je meubels een decoratieve afwerking geeft.


Wash is geschikt voor binnen- als buitengebruik en makkelijk aan te brengen. Dit kunt u doen met een onzichtbare nano coating die de robuuste uitstraling van steigerhout benadrukt, of met een kleurbeits voor een mooie white wash of grey wash. Geïmpregneerd steigerhout is beter bestand tegen houtrot en gaat langer mee dan onbehandeld hout. Karakteristieke uitstraling van uw steigerhouten meubels.


Met een black wash krijgen uw meubels van steigerplanken een mooie uitstraling. De noesten en nerven blijven zichtbaar, maar de donkere tint is gemêleerd. U zult zien dat uw meubels van steigerhout ineens heel anders ogen.


Het is een mooi en degelijk bed waar u nog heel lang plezier van zult hebben.

Hieronder ziet u een foto van steigerhouten planken met hierop een carboleum behandeling, een white- wash behandeling, een grey- wash behandeling en een black- wash behandeling. Deze kleurbehandelingen zijn toepasbaar op alle soorten steigerhout. Wij leveren de meubelen wel geschuurd af, zodat u ze meteen kunt beitsen.


De steigerhout beits zit in blikken van liter, waarmee 6-8mmee gebeitst kan worden. Tafel Karlijn rond oud steigerhout white- wash onderstel. OmschrijvingDoe-Het-Zelf bouwpakket bed gemaakt van oud of nieuw steigerhout. Omschrijving deze tafel heeft een rond tafelblad en is gemaakt van oud steigerhout. Het pakket bestaat uit:oud of nieuw steigerhout pakket (zie keuze module) alles is op.


Hier vind je ons volledige assortiment steigerhout. Moose Dimma whitewash steigerhout beits is ook verkrijgbaar in andere kleuren, bijvoorbeeld grijs of zwart voor een grey wash of black wash. Door een enorme aanvoer van het steeds schaarser geworden gebruikt steigerhout , leveren wij vakkundig tegen de meest lage prijzen van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts