dinsdag 25 april 2017

Folie glas ondoorzichtig

Van zonwerende glasfolie tot decoratieve folies. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment! Dé glasfolie specialist van Nederland. Vele soorten en alles op maat. Een Offerte aan via het Formulier.


Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. In veel kantoorpanden worden daarom delen van het glas beplakt met ondoorzichtig folie.


Niet de mooiste oplossing en het verwijderen is vaak erg lastig. Smart Folie is de perfecte oplossing voor ruimtes die voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Openheid als het kan, privacy als het moet. Smart Glas en Smart Folie , deze termen worden ten onrecht vaak door elkaar gebruikt.


Folie glas ondoorzichtig

Anti inkijk folie of privacy folie is er voornamelijk op gericht het zicht van buiten naar binnen te belemmeren c. In iedere ruimte waarbij het niet wenselijk is dat er naar binnen gekeken wordt, vindt deze folie een toepassing. Door middel van anti inkijk folie verhoogt u de privacy en houdt u ongewenst inkijk tegen. Glas met controleerbaar doorzicht.


Of met andere woorden maak uw glaswand doorzichtig wanneer u dat wenst. Met slechts één druk op de knop van doorzichtig naar ondoorzichtig. Deze toepassing maakt gebruik van een speciale film van vloeibare kristallen (LC) welke is geplaatst tussen twee 5mm. De folie is ondoorzichtig maar heeft nog wel licht doorlating.


Dit wordt verkregen door een straalmiddel met hoge druk tegen het glas de blazen waardoor het ondoorzichtig wordt. Met deels gestraald glas kunt u mooie designs verkrijgen. Dusted Glass lijkt het meest op gezandstraald glas.


Ben je niet zo van de illustraties? Dan hebben wij ook nog wat folies met abstracte vormgevingen zoals raamfolie met strepen, met rondjes en ruitjes. Houd je van kleuren dan kun je ook voor een gekleurd glasfolie gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het glas in lood of het gemoffelde glas. Met folie op je raam bereik je hetzelfde resultaat als wanneer je matglas.


Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Vandaag besteld = morgen in huis. Bestel je Glasfolie online. Glazen wanden worden door deze folie een decoratieve ondoorzichtige scheidingswand met een zacht melkglas effect. Deze folie is eenvoudig en in een handomdraai op het glas te bevestigen.


Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Zet je vlak achter het anti doorkijk folie een object, bijvoorbeeld een bloempot. Dan zul je waarschijnlijk wel vaag de contouren van de bloempot zien.


Dubbel glas gelaagd heeft de voordelen van standaard dubbel glas , maar is nog nét een beetje sterker dankzij het toegevoegde folie tussen één van de (of beiden) glasplaten. Een van deze twee bladen (dit kan zowel de buiten- als binnenruit zijn) bestaat uit helder enkel glas van tot millimeter dik. Deze waardevolle tips - die in geen enkele andere kleefhandleiding staan - maken het werk gemakkelijker en zorgen voor een geslaagd resultaat. Als bijzondere, gratis service bieden wij vensterfolies op maat aan, zodat u de folie niet meer hoeft bij te snijden en u zich kunt concentreren op het kleven. Ik zou mijn glazen deur ondoorzichtig willen maken.


We hebben twee soorten raamfolie in ons assortiment: statisch folie en zelfklevend folie. Het statische folie hecht door middel van statische ladingen, het zelfklevende folie hecht door middel van een plaklaag. Het handige van statisch folie is dat je deze gemakkelijk kunt verplaatsen en eventueel opnieuw kunt gebruiken. Matglas is een verzamelnaam voor glas met een matte uitstraling.


U kunt kiezen voor gezandstraald glas , geëtst glas (met zuur bewerkt) en gelaagd glas met een gematteerde folie (=tevens letselveilig). Al deze soorten matglas kunnen in dubbelglas worden uitgevoerd. Er bestaat geen beter alternatief dan raamfolie om zoveel mogelijk licht door te laten, terwijl niemand je woning zomaar kan binnenkijken.


In de massa gekleurd glas. Zonwerende folie houdt UV-stralen buiten en creëert binnen een helder, diffuus licht. Zo geniet je van lichtinval zonder directe zonnestralen. Wil je glasfolie of plakfolie kopen?


Folie glas ondoorzichtig

Of kom langs in een van de vele bouwmarkten bij jou in de buurt. Bij KARWEI vind je statische raamfolie, glasfolie, zelfklevende folie en plakfolie voor meubelen altijd voor een aantrekkelijke prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts