maandag 3 april 2017

Inloopkast ideeen

Bestel eenvoudig online of kom langs bij jouw dichtstbijzijnde IKEA winkel! Shop je Slaapkamer bij IKEA. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. See more ideas about Home, Interior and Closet bedroom.


Kies de voordeligste uitvoering van een inloopkast die je mooi vindt. Deze uitvoeringen zijn meestal neutraal en simpel, wat jou weer de mogelijkheid geeft om de inloopkast op te fleuren met accessoires en verlichting.

En in de kamer een mooie spiegel, fauteuil of vloerkleed te plaatsen. Spiegeltje, spiegeltje in de inloopkast. Als je kleding aan het passen bent in je inloopkast , dan is het natuurlijk fijn om even in de spiegel te zien hoe iets staat. Ook zorgt een spiegel ervoor dat je inloopkast ruimtelijker en lichter oogt. Veel inloopkasten worden geplaatst in de slaapkamer en sommige geluksvogels hebben de luxe om een aparte kamer volledig in te richten met een inloopkast.


Inloopkasten voor de slaapkamer. Hoe dan ook, de inloopkasten van Lundia kunnen passend gemaakt worden voor iedere ruimte, voor elke situatie en voor alle wensen. Stolmen is een handig inloopkast systeem, die je helemaal zelf kunt samenstellen.

Je kon kiezen uit ladekasten, kledingroedes, open planken en speciale planken voor het opbergen van schoenen. Het was ideaal voor als je een open inloopkast wilt hebben of een inloopkast wilt inrichten in je slaapkamer. Vaak wordt een deel van de slaapkamer afgescheiden door schuifdeuren met daarachter uw inloopkast.


Natuurlijk kunt u ook een inloopkast maken in een aangrenzende kamer. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van inloopkasten : inloopkast systeem in aparte kamers én inloopkasten , die zijn geïntegreerd in een slaapkamer. Tien jaar geleden was een inloopkast slechts een droom van velen. Alleen de rijken konden zoiets veroorloven. Nu is het niet meer zo raar dat je een eigen inloopkast in huis hebt.


Een ruimte die speciaal ingericht is voor jouw hele kledingcollectie inclusief schoenen en accessoires. Betaalbare inloopkasten op maat door heel Nederland en België - Kastenstudio Maatmeubel Alexandrium Woonmall (begane grond) maakt uw inloopkast geheel op maat. Wil je in alle rust bedenken wat je nu weer aan moet, zonder je partner te storen? Kies dan voor een gordijn als room divider.


Met een geblindeerde variant kan je in alle rust van outfits wisselen. Wil je toch liever een dromerig romantische look? Een inloopkast zelf maken is helemaal niet zo moeilijk.


En koop jij toch liever een kant-en-klaar huis met inloopkast ? Lees verder voor leuke opties en ideeën. Zelf inloopkast maken (ideeën) Eerlijk is eerlijk.

Voor een inloopkast heb je best wel wat ruimte nodig. Een zelfgemaakte inloopkast is niet compleet zonder lekker veel planken. Ga de hoogte in voor extra ruimte!


Je kunt de planken goed gebruiken om al jouw schoenen op te zetten zoals je zag in onze blog over Ikea hacks om jouw schoenencollectie te showen. Maar vaak hebben we er geen ruimte voor (denken we). Toch is er minder ruimte voor nodig dan je denkt. Een meter ruimte langs een wand is vaak al voldoende voor een kleine inloopkast.


Als je een kleine lege ruimte hebt kun je daarvan gemakkelijk een inloopkast maken. Dan kun je een inloopkast maken in je slaapkamer door daar een ruimte te bouwen. Gebruik bovesnstaande ideeën of plaats kasten of planken tegen de wanden. Vergeet ook niet een mooie passpiegel te plaatsen. Handige tips voor het inrichten van een inloopkast ! Wij hebben momenteel een klein kamertje over en deze wil ik gaan ombouwen tot kledingkast.


Hier zit geen raam in dus de neutrale basis en spotjes ga ik zeker gebruiken in de inloopkast. Nina Holst, eigenares van de populaire blog Stylizimo, heeft die ultieme vrouwendroom werkelijkheid gemaakt – compact én super low-budget. Wij vinden deze strakke, witte inloopkast prachtig en kunnen niet wachten om ook zelf aan de slag te gaan.


Het is de droom van elke vrouw en waarschijnlijk ook wel van menig man: een walk-in closet! En dan het liefst natuurlijk zo’n goed gevulde inloopkast met een eindeloze collectie kleding, schoenen, tassen en accessoires, die dan ook nog eens super netjes zijn geordend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts