vrijdag 7 april 2017

Gordijnen webshop

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. Vind gordijnen online het nu op Kensaq. Gordijnen van alle merken op beslist. Je gordijnen zijn dan dus echt kant en klaar, je hoeft ze alleen nog maar op te hangen aan je rail of roede! Bestel dan ongemaakte gordijnstof en maak zelf je gordijnen op maat!


Of u nu opzoek bent naar gordijnen op maat of alleen de gordijnstof dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door ons grote collectie gordijnen hebben wij voor ieder wat wils. Wij hebben al meer dan jaar lang expertise op het gebied van gordijnen. Naast een webshop en twee winkels hebben wij ook een groothandel.


Gordijnen webshop

HOOMstyle Sassari gordijnen kant en klaar vitrage - plooi - wit. Het gordijn is afgewerkt met plooiband en kan met haakjes direct worden opgehangen aan een rail. Wanneer u de gordijnen aan een rail wilt ophangen dan kunt u kiezen uit gordijnen met een enkele op dubbele plooi. Wanneer de gordijnen aan een gordijnroede komen te hangen dan kiest u voor de gordijnen met ingeslagen ringen.


Jij stelt zelf je gordijn samen en wij maken ze voor jou op maat. Linnen gordijnen geven uw interieur namelijk een robuuste uitstraling, maar tegelijkertijd ook een zacht karakter. Een goede en veelzijdige keuze dus!


Gordijnen webshop

U bestelt onze linnen gordijnen makkelijk in onze webshop. Hiermee kun je de lichtinval en privacy te bepalen. Ook worden gordijnen geplaatst om sfeer te creëren in huis. De meeste gordijnen worden aan een gordijnrails gemonteerd.


Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. De laatste gordijnen trends.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Maar je kan ook selecteren op prijs natuurlijk. Welke kleur je ook zoekt voor je gordijnen , we hebben heel veel keuze.


Groene, blauwe, roze, naturel of juist gele gordijnen. Uw orders worden dan netjes bij u thuis bezorgd. Hoe je het ook noemt, er zijn verschrikkelijk veel manieren om je ramen te bedekken. We hebben bijna alle soorten en voor ieder budget. Wil je niet te veel uitgeven, ga dan voor een voordelige standaard maat.


Op het gebied van Wonen bieden wij een grote variatie voor iedere smaak Ga nu shoppen op heine-shop. Geen maak- en verzendkosten! Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn. Kies je voor een kant-en-klaar gordijn uit voorraad of heb je liever een op maat gemaakt velours- gordijn ? Alle gordijnen en ophangsystemen worden, mits voorradig, geleverd binnen drie weken.


Bij Leen Bakker zijn de mogelijkheden oneindig en betaal je nooit te veel. Kom langs voor een vakkundig advies of bekijk ons assortiment in de webshop ! Raamdecoratie op maat en ideeën als je raamdecoraties online gaat kopen. Mooie raambekleding voor het inrichten van je huis.


Deskundig advies Gratis bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts