dinsdag 11 april 2017

Biegert & funk qlocktwo classic wandklok

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Alle wandklokken vind je op beslist. Welkom bij de Funke ICT winkel. De weergave van de tijd verandert elke minuten.

De lichtpuntjes in de hoeken van de klok geven de tussenliggende minuten weer. De klok maakt verbinding met de atoomklok in Frankfurt waardoor altijd de juiste tijd getoond wordt. De klok kan opgehangen worden, maar met behulp van de meegeleverde acryl standaar ook als staande klok worden gebruikt. Met de unieke vormgeving, geïntegreerde LED-technologie en een grootte van maar liefst 1bij 1centimeter is de Qlocktwo 1Wandklok op meerdere fronten een klok van formaat. De QlockTwo Classic is een wandklok die ook als tafelklok is te gebruiken, dankzij een speciale acrylhouder.


De Qlocktwo Classic Acryl Klok van Marco Biegert en Andreas Funk is een adembenemend mooie klok waarbij de tijd in woorden wordt weergegeven op het display. Nadat de Qlocktwo eenmaal opgemerkt is lijkt het onmogelijk om het oog er van af te houden. We kennen de klokken ook wel als de unieke woordklokken die met zinnen de tijd aan weten te geven.

Elke minuten verandert de zin en elke minuut wordt aangegeven door een lichtpuntje in een van de hoeken. De Qlocktwo klok is een parel voor ieder interieur of het nu kantoor of huiskamer is. Net zoals de Qlocktwo Classic kunnen bij de Qlocktwo Touch ook de frontplaten verwisseld worden, zo kan deze klok geheel naar eigen smaak gemaakt worden. WANDKLOK IS TE ZIEN IN ONZE WINKEL.


QLOCKTWO Classic CHERRY CAKE. Weergave in verlichte woorden d. De tijd wordt met een interval van minuten op het display verander de tussenliggende minuten worden door de brandende punten op de hoeken weergegeven. De serie klokken startte met de Qlocktwo Classic Klok. Inmiddels zijn grotere wandlampen en een kleinere tafelklok toegevoegd aan de collectie. Deze frontplaten zijn vervangbaar en verkrijgbaar van roestig metaal tot allerlei kleuren kunststof.


Deze klok geeft de tijd aan in woorden in plaats van cijfers. You only need another front cover, which is available as accessory, to display the time in another language. Doordat de frontplaten magnetisch zijn bevestigd en afneembaar zijn kan de klok eenvoudig voorzien worden van een front in een andere kleur.


Losse frontplaten zijn afzonderlijk leverbaar. De body van de wandklok is gemaakt van aluminium. En plus, vous avez la possibilité d’acheter tous les produits directement sur site.


Review Biegert en Funk design wandklok.

Deze design wandklok wordt met de hand gemaakt en geeft de tijd in verlichte tekst aan u weer. Dankzij de ingebouwde lichtsensor past de Qlocktwo klok de lichtsterkte van de ledverlichting automatisch aan naar. Op deze manier kan het voorpaneel BLACK PEPER worden vervangen zonder zichtbare bevestigingen.


De QlockTwo Touch is een tafelklok met een alarmfunctie en daardoor ook uitermate geschikt als wekker. Afhankelijk van de tijd lichten verschillende woorden op, zodat de tijd te lezen is. Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts