woensdag 19 april 2017

Houtbeits buiten

Buitenbeits tegen de laagste prijzen. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs.


Houtbeits buiten

Alle soorten en kleuren Voor uur bestel morgen in huis! Histor Monodek Wit tot goedkoper. Houten vloeren en laminaat dienen goed onderhouden te worden met houtbeits of houtolie. Wil je hier meer over weten? Ons personeel voorziet je namelijk graag van deskundig advies.


HORNBACH kan je altijd verder helpen! Met een gekleurde houtbeits creëer je meteen ook een unieke sfeer en uitstraling. Je kunt beits voor meerdere doeleinden inzetten.


Houtbeits buiten

Denk hierbij aan schuttingen, schuren, vlonders of tuinmeubelen. Het kan hier bijvoorbeeld belangrijk zijn dat de buitenbeits uv-bestendig of sterk waterafstotend is. Moose Färg houtbeits is bijzonder dampopen en geschikt voor alle soorten hout. Onze houtbeitsen hebben een unieke matte uitstraling. Ideaal geschikt om houten schuttingen, tuinhuisjes en meubelen mee te behandelen.


Beits voor hout en meubelen. Met buitenbeits voorzie je al het houtwerk binnen een handomdraai van een frisse, nieuwe uitstraling. En met dekkende buitenbeits maak je het houtwerk niet alleen mooier, het biedt ook nog eens de perfecte bescherming.


Aanvullend bieden diverse beitsen ook nog een uv-bescherming. Dankzij de vochtregulerende werking van beits kan het vocht wel uit het hout, maar er niet in. Zo voorkom je dat het houtwerk gaat rotten en geniet je voor een langere tijd onbezorgd van het houtwerk.


Ook zijn er beitsen die alleen maar een kleurverschil, maar geen bescherming geven. Er zijn beitssoorten op water-, olie-en alcoholbasis. Info over houtbeits buiten. Altijd de beste deal voor jou. Resultaten van zoekmachines!


Houtbeits buiten

De buitenbeits is er bijvoorbeeld in zwart en in grijs, net als in klassiek groen of een mooie witte beits voor buiten. Door het hout af te werken met een beits voor buiten die dekt maak je de uitstraling meer tijdloos of juist modern, afhankelijk van de kleur die je kiest. Op zoek naar de juiste behandeling en bescherming voor hout binnen en buiten ? Xyladecor biedt je steeds de beste oplossing voor elk type hout.


Deze optimale bescherming voor waardevolle houten bouwdelen zorgt voor een zijdeglanzen onderhoudsvrij oppervlak. Ontdek ons uitgebreid assortiment beitsen! Transparante beits voor buiten.


Bij behandeld hout moeten alle lagen verwijderd worden, of kan je kiezen voor een meer laagvormend systeem (vernidur). Vergeet niet om de houtbeits altijd goed te schudden voor gebruik. Het aanbrengen gebeurd met een doek of een platte borstel.


Het beschermt beter dan gewone verf omdat het dieper in het hout trekt. De airco beschikt over een krachtige ontvochtigingsfunctie. Tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.


Let op, werkt met afvoerslang naar buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts