donderdag 20 april 2017

House of happiness korting

Kamers vrij in Inhouse Hotel. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Origineel, uniek en sfeervol.

Je hebt bij ons een ruime keus uit zowel uni’s als stoffen met een dessin, een kleurtje of misschien wel een witte stof, het maakt niet uit! Vouwgordijnen bestellen Ook kunt u Vouwgordijnen op maat bestellen van deze stoffen. House of Happiness heeft deze gordijnen. Bestel en ontvang extra korting Van Links naar rechts: Enkele plooi, Dubbele of vlinderplooi, Wave, en Ringen. Bij het invullen van de maten kunt u de manier van confectie.


In de maanden maart en april profiteert u hier van door korting te ontvangen op alle vitrage en inbetween gordijnen. Speciaal voor deze actie hebben ze gordijnen gekozen die afgewerkt zijn met een gouden happy lock rondom.

Bent u opzoek naar mooie en goede kwaliteit gordijnen voor in uw huis? A house of Happiness heeft weer een super actie! Kom naar onze showroom om de actievoorwaarden te bespreken. Ook deze maand korting op álle kamerhoog gordijnen en je maakt weer kans op een geheel verzorgd. Create and order your curtain in steps!


Ter promotie van gordijnen zonder naden, wordt nu ieder kamerhoog gordijn, inbetween of vitrage, aangeboden met korting. Deze korting geldt op de stofprijs, niet op de maakkosten. Reacties uitgeschakeld voor house of happiness korting 2e vouwgordijn — Vorige afbeelding — Volgende afbeelding Reacties plaatsen is op dit moment uitgeschakeld. De groene haak betekent dat het een duurzame stof is.


Kijk hier voor een winkelier bij jou in de buurt:. ByTzum gordijnen in de collectie. Verkrijgbaar bij Hans Schepers Stoffering te Best aan de De Rijn 7B.


Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel. Helaas is dit de enige kortingscode die tot op heden gedeeld is. Wil je toch graag besparen op jouw bestelling?


Kijk dan eens bij de aanbiedingen op deze pagina.

De stof is kamerhoog zodat in de confectie geen naden zichtbaar zullen zijn. Aan de onderzijde van de stof is een verzwaringskoord gemaakt, zodat deze prachtig valt en er geen zoom in hoeft. Zeer geschikt voor zowel gordijnen als vouwgordijnen. ETTEN-LEUR - Onlinegordijnenshop.


Alle gordijnen worden met zorg in de beste ateliers gemaakt. We offer full service: from product development, an automated ordering module and an own workshop to the supply of made-to-measure curtains. Om de rondleiding nog aantrekkelijker te maken, is er een gratis interactieve audiogids beschikbaar in de Engelse, Nederlandse, Franse, Duitse en Spaanse taal.


Accent,adonna,allaralmonantana,artdeco,audry,aurelie,bailar,banda,bangalore,batica,bick,birdybirte,blomster,blooming,bonsai,borado,brando,calice, calla,carré. Codes zijn getest Bespaar vandaag nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts