donderdag 13 april 2017

Sikkens projecttex

Enorme voorraa hoogste korting. Snelle levering en goedkoopste van Nederland. Sikkens Projecttex voor groothandelsprijzen. Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment!


Sikkens projecttex

De muurverf is watergedragen en afneembaar. Na het aanbrengen is het resultaat spiegelglad! Dit zijn de meest voorkomende kleuren van dit product. Dit is topkwaliteit muurverf voor binnen, met een zeer mat uiterlijk.


Heeft een uitstekende dekking, gemakkelijk te verwerken en is wasbaar. De geschilderde ruimten zijn direct weer te gebruiken omdat de Projecttex geurarm is. Bij verwerking op zuigende ondergronden eerst voorstrijken met Alpha Aquafix. Geschikt voor toepassing over Alphaskin (economisch systeem met skinlijm). Een uitstekende keuze om binnen de plafonds mee te verven.


Goed dekken mooi mat en bijvoorbeeld geschikt om aan te brengen op glasweefselbehang. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Daarnaast is deze projecttex goed dekkend en geurarm, waardoor ruimten na het schilderen direct te gebruiken zijn.


Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Vind sikkens alpha projecttex het nu op Kensaq. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Plaatst u uw bestelling voor 15:00? Universele matte muurverf.


Sikkens projecttex

Goedkoop de verf bestellen? Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is de unieke kleurcode van uw kleur.


Zorg ervoor dat je voor het eventuele mengproces zeker weet dat je de juiste kleur te pakken hebt. Gemengde verf kan namelijk niet worden geretourneerd. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct.


Bellen kan natuurlijk ook! Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Binnenkort ook verkrijgbaar in kleinere verpakkingen en ook in donkere kleuren. Houdbaarheid: In onaangebroken verpakking is het materiaal maanden houdbaar. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Dit product is zeer gemakkelijk te verwerken. Alpha Projecttex is zeer goed dekken schrobvast klasse en geurarm. Deze kleurenwaaier kunt u ook bij ons terug vinden in de kleurenbibliotheek.


Voorbehandeling van onbehandelde ondergronden. De ondergrond ontdoen van vuil, vet en stof voor de beste hechting van de matte. Koel en vorstvrij bewaren. Akzo Nobel Decorative Coatings B. Ook heeft het te schilderen oppervlak minder verf nodig, wat automatisch zorgt voor kostenbesparing.


Zo eindigt jouw klus met het gewenste resultaat en de perfecte kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts