vrijdag 7 april 2017

Bureaulamp stoer

Ontdek ons unieke assortiment bureaulampen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Bureaulamp stoer

Vind items binnen jouw budget. Bureaulampen Voor Uw Huis. Alle merken binnenverlichting online. Vergelijk aanbiedingen en profiteer. Een bureaulamp industrieel past zich aan aan de omgeving.


Plaats de bureaulamp industrieel in elke hoek vlakbij een stopcontact en laat hem schijnen. Het grote voordeel van de industriële bureaulamp is dat hij verstelbaar is. Vaak bestaat de bureaulamp industrieel uit een voet, een knikarm en een kantelbare kap. Een robuuste bureaulamp met een beweegbare arm. Zo kunt u de lamp altijd in de juiste stand zetten op uw bureau, schrijftafel of werktafel.


Verlichting voor bureau, schrijftafel en werktafel. Het is juist het bewegende mechaniek dat de industriële bureaulampen zo bijzonder maakt. Deze leger groene bureaulamp Jody is de blikvanger in je kamer. Hij staat super leuk op een bijzettafeltje of dressoir maar is helemaal gaaf voor op het bureau van een stoere tienerkamer! Hij is gemaakt van metaal in een hele mooie.


Stoere bureaulamp met schakelaar op de voet. Gaaf te combineren met een wandlamp of vloerlamp uit dezelfde serie. Doe er een LED lamp in en hij is ook nog super zuinig. Afhankelijk van de kleur te gebruiken in verschillende interieur stijlen zoals modern, landelijk of industrieel.


Bureaulamp stoer

Een stoere bureaulamp moet natuurlijk wel passen bij de interieurstijl die jij hebt doorgevoerd in jouw huis. Bij de moderne- of landelijke woonstijl zul je niet zo snel een stoere bureaulamp zien. Deze stoere bouwlampen zul je namelijk sneller toevoegen aan een stoere stijl, retro stijl of industriële stijl. Als je kiest voor een bureaulamp op batterijen maak je dat nóg iets makkelijker.


Handig én stijlvolle bureaulampen. Vaak worden tafellampen en bureaulampen in één adem genoem maar er is wel degelijk een verschil. Bij bureaulampen draait het om de functie, waarbij de vormgeving natuurlijk van belang is, maar een stuk minder dan bij.


Bureaulamp stoer

Hoe stoer is een industriële tafellamp in de vorm van een stoere koplamp? De industriële tafellamp is het kleine broertje van de staande lampen. En wat dacht je van een stoere kooilamp? Bij dit soort van de industriële tafellamp is de lichtbron zichtbaar.


Kies een stoere vintage look lichtbron voor het stoere karakter. In het aanbod van Leen Bakker vind je bureaulampen in verschillende stijlen. Door het stoere design past het op elk (on)opgeruimde bureau. Het leeslampje is handig voor het maken van je huiswerk of tijdens het lezen.


Bureaulamp stoer

Kortom de industriële bureaulamp is praktisch voor op het bureau. Doordat de bureaulamp verstelbaar zijn ze handig in gebruik. Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Bespaar tot wel via kiesproduct. We hebben werkverlichting in verschillende stijlen, dus je vindt vast een lamp die bij je bureau of andere werkplek past. Kies er eentje met een verstelbare arm en kap zodat je het licht precies kan richten.


Bij Kwantum vind je veel handige, trendy én voordelige bureaulampjes in verschillende varianten, kleuren en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een Scandinavische houten bureaulamp of aan (moderne) bureaulampjes waarvan je zelf de hoogte en richting waarin ze schijnen kan aanpassen. Brilliant Tafel- bureaulamp Hardwork industrieel De stoere Brilliant tafellamp uit de Hardwork serie is een eigentijdse tafellamp die elke ruimte een stoere. Verkrijgbaar in kleuren ( wit, grijs, zan zwart en staal).


Met zijn opvallende, betonnen voet staat dit lampje stevig en oogt daarmee robuust. Het armatuur zelf is gemaakt van metaal en is uitgevoerd in een mat zwarte kleur. Een goede bureaulamp helpt je om een prettige werksfeer te creëren. De juiste verlichting helpt je bovendien je beter te concentreren. Het is aan te raden om te kiezen voor een bureaulamp met verstelbare arm en kap.


Zo ben je altijd verzekerd van goed licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts